Administraţie

Obiectiv ambţios al primarului din Budeşti

Introducerea gazelor naturale în Budeşti rămâne una dintre priorităţile primarului Ion Vlădulescu.

Alesul speră să obţină finanţare până la sfârşitul anului pentru demararea lucrărilor: „Se vor deschide linii de finanţare până la finele anului de distribuţie a gazelor atât prin fonduri guvernamentale cât şi prin fonduri europene.

Acest proiect este o necesitate reală atât pentru cetăţeni, cât şi pentru toate firmele şi întreprinzătorii de pe raza localităţii. Noi sperăm să primim finanţarea şi să reuşim să derulăm şi această investiţie necesară pentru toată localitatea.

Considerăm că, dacă localitatea va avea gaze, Budeştiul se va dezvolta mai mult şi foarte vizibil. Este o investiţie de care va beneficia toată localitatea, sigur, în etape, fiindcă întreg proiectul are o lungime 80 de kilometri, în prima etapă se vor realiza 25 de kilometri.

Este o necesitate fiindcă, o dată cu introducerea sistemului de gaze, localitatea se va dezvolta şi mai mult, oferta locurilor de muncă va creşte, vor dori şi alţi investitori să îşi deschidă activităţi pe raza localităţii noastre.

Valoarea proiectului de gaze este de peste 2 milioane de euro, un proiect destul de costisitor, dar pentru care, cu siguranţă vor exista finanţări europene sau guvernamentale”, a declarat primarul Ion Vlădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...