Administraţie

Consiliul Judeţean a alocat noi fonduri pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi DGASPC

În şedinţa ordinară de vineri, 31 iulie 2020, la propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, consilierii judeţeni au aprobat alocarea unor sume, din excedentul bugetului local, pentru buna funcţionare a activităţii, atât a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cât şi a DGASPC Vâlcea.

Astfel, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a fost aprobată suma de 360.000 lei, în vederea asigurării contribuţiei Consiliului Judeţean Vâlcea, la achiziţionarea de aparatură şi echipamente medicale.

Totodată, s-a aprobat suma de 710.000 lei, în vederea finalizării proiectului „Consolidarea şi reabilitarea energetică a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca”.

Tot în şedinţa de vineri, Consiliul Judeţean a mai aprobat şi alocarea sumei de 151.043 lei către DGASPC Vâlcea, pentru plata alocaţiei de hrană pentru personalul din servicii sociale, aflat în izolare la locul de muncă, dar şi suma de 12.200 lei către CSEI Băbeni, pentru achiziţionarea de materiale sanitare şi dezinfectanţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...