Sport

Stadionul Municipal din Zăvoi va găzdui în perioada 1-9 august cele trei jocuri ale ”barajului” de promovare din cadrul Regiunii 5 Sud-Est, Grupa A

Campioanele din Dâmboviţa, Dolj şi Argeş se vor înfrunta astfel pentru un singur loc promovabil la Liga a III-a. Cele trei jocuri de la Râmnicu Vâlcea se vor disputa conform protocolului întocmit de Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Tineretului şi Sportului, fără spectatori.

Aflat în administrarea clubului SCM Rm. Vâlcea, Stadionul Municipal asigură condiţii foarte bune pentru jocurile de fotbal, terenul fiind îngrijit şi arătând foarte bine. ”Suntem onoraţi că FRF ne-a încredinţat organizarea acestui turneu de baraj, care este printre cele mai puternice din cele 14 care se dispută, având o încărcătură emoţională mare pentru toţi participanţii. Stadionul Municipal îndeplineşte toate condiţiile, totul este pregătit, gazonul arată excelent şi vom respecta toate normele sanitare impuse de lege. Sunt convins că organizarea noastră va fi una perfectă” a anunţat Jean Turmacu, şeful secţiei de fotbal din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea.

Program turneu promovare Râmnicu Vâlcea:
01 august 2020, ora 17.30: Unirea Dăbuleni (Dolj) – Voinţa Budeasa (Argeş)
05 august 2020, ora 17.30: Roberto Ziduri (Dâmboviţa) – Unirea Dăbuleni (Dolj)
08 august 2020, ora 17.30: Voinţa Budeasa (Argeş) – Roberto Ziduri (Dâmboviţa)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...