Sport

Marta Batinovic, noul lider al vestiarului la SCM Rm. Vâlcea! „Este pentru prima dată când sunt căpitan la un club mare”

Marta Batinovic (29 ani) este noul căpitan al SCM Râmnicu Vâlcea, după plecarea Yuliyei Dumanska la Podravka Koprivinica. Croata care evoluează pentru naţionala Muntenegrului a câştigat Liga Campionilor în 2015 cu Buducnost Podgorica.

Banderola pe care o va purta la braţ o responsabilizează şi mai mult pe Marta Batinovic pentru următorul sezon. „Sunt foarte mândră şi vreau să demonstrez că sunt persoana potrivită pentru acest lucru. Va fi o experienţă interesantă, este pentru prima dată când sunt căpitan la un club mare. Eu muncesc pentru a creşte în fiecare zi, atât ca persoană cât şi sportivă, îmi propun mereu să mă dezvolt” a anunţat Batinovic.

După reluarea pregătirii, croata aşteaptă cu nerăbdare jocurile oficiale şi speră ca fanii să revină cât mai curând în tribună. „Sunt surprinsă plăcut de condiţiile de la Vâlcea, Sala Traian arată acum foarte bine, iar suporterii sunt minunaţi. Nu mai am răbdare până ce vom juca din nou cu sala plină, este ceva incredibil şi toate echipele din străinătate care vin la Rm. Vâlcea ştiu ce înseamnă să joci în faţa unui asemenea public. Anul trecut am fost echipă nouă, cu multe jucătoare care atunci am venit la Rm. Vâlcea, iar acum suntem şi mai puternice”.

După ce sezonul trecut a atins sferturile Ligii Campionilor cu SCM, situaţie în care competiţia s-a întrerupt, Marta îşi doreşte o performanţă şi mai bună în sezonul următor: „Îmi doresc să avem un parcurs cât mai îndelungat în Liga Campionilor şi sper să jucăm anul acesta cu spectatori în tribune. Vrem să arătăm în acest sezon că performanţa din sezonul trecut nu a fost o întâmplare, ne dorim să o egalăm sau chiar să o depăşim! Cu noile transferuri, vom fi o echipă şi mai puternică şi chiar cred că suntem pregătite pentru noul sezon. Va fi greu să ne încadrăm în primele două echipe din serie, grupele sunt echilibrate şi toate formaţiile joacă un handbal modern, în toate deplasările pe care le vom avea vom înfrunta adversari puternici. Sper să ajungem cât mai departe în Ligă, dar luăm totul pas cu pas. Anul trecut am avut un singur joc foarte slab, cu Brest, dar am demonstrat că a fost un accident şi am avut evoluţii tot mai bune ca echipă”.

Marta Batinovic a vorbit din postura de căpitan al echipei SCM Rm. Vâlcea: „Vreau să demonstrez că sunt persoana potrivită pentru acest lucru”

„Echipa noastră este principala favorită la titlu în sezonul următor”

În campionatul intern se anunţă o luptă dură cu CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare sau Gloria Buzău, dar Batinovic crede că echipa sa este favorită la câştigarea titlului. Condiţia principală este să trateze foarte serios fiecare joc: „Anul trecut am avut jocuri bune în Liga Campionilor, deşi nu toate fetele aveau o experienţă bogată în această competiţie, dar am arătat că suntem o echipă şi am avut rezultate foarte bune. Am crescut şi ne-am dezvoltat împreună atât individual cât şi ca echipă şi am arătat că putem să ne luptăm de la egal la egal cu aproape oricine. În ceea ce priveşte campionatul intern, echipa noastră este principala favorită la titlu în sezonul următor, avem un lot bun, am demonstrat sezonul trecut că putem juca de la egal la egal cu oricine, dar va trebui să tratăm fiecare joc cu atenţie maximă, dacă nu ne pregătim psihologic pentru un anume joc, pot apărea probleme”.

Portarul SCM-ului spune că va simţi energia fanilor vâlceni, chiar dacă, pentru o perioadă, aceştia nu pot fi prezenţi în Sala Traian. „Ne este dor de fanii noştri şi aşteptăm cu nerăbdare să înceapă jocurile oficiale. Ne este dor de suporteri, ştiu că nu pot fi alături de noi dar sper ca toţi fanii noştri să fie alături de noi in continuare, pentru ca vom simţi energia din partea lor. Noi pentru asta ne antrenăm şi jucăm, pentru fani, oraş, club şi am certitudinea că suporterii ne vor ajuta mult”, a concluzionat Batinovic.

sursa: prosport.ro

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...