Administraţie

Consiliul Judeţean a alocat fondurile necesare pentru acoperirea cheltuielilor cu cazarea şi hrana angajaţilor DGASPC Vâlcea, izolaţi preventiv la locul de muncă

Consiliul Judeţean a aprobat, din bugetul propriu, într-o şedinţă extraordinară, convocată de îndată la solicitarea preşedintelui Constantin Rădulescu, fondurile necesare pentru decontarea cheltuielilor cu alocaţia de hrană şi indemnizaţia de cazare pentru personalul din serviciile sociale publice şi private, aflat în izolare preventivă la locul de muncă.

“Din păcate, la ora actuală, nu avem nicio reglementare clară şi nici bani alocaţi, din partea Guvernului, pentru cheltuielile cu cazarea şi hrana angajaţilor DGASPC Vâlcea. Din cauza faptului că se întârzie să se ia o decizie în acest sens, am hotărât să convoc, de îndată, o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean pentru a rezolva această problemă. Vom aloca, din bugetul propriu al judeţului, fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu hrana salariaţilor izolaţi preventiv la locul de muncă. Să fie foarte clar: nu îi lăsăm pe oameni la greu! De altfel, noi am mai avut o şedinţă de Consiliu Judeţean în care am aprobat alocarea sumei de 544.000 lei, pentru decontarea cheltuielilor cu alocaţia de hrană şi indemnizaţia de cazare pentru personalul din serviciile sociale publice şi private, aflat în izolare preventivă la locul de muncă. Totodată, numai în luna iulie, am deschis credite bugetare pentru bunuri şi servicii în valoare de 1.000.000 lei, din care se pot achiziţiona şi materiale sanitare, materiale de protecţie, dezinfectanţi etc.”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...