Sub Lupă

Funcţionar public în cadrul Primăriei Oraşului Călimăneşti, găsit în conflict de interese penal de Agenţia Naţională de Integritate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat conflictul de interese în materie administrativă în cazul lui Nemeş Ilie, funcţionar public în cadrul Primăriei Oraşului Călimăneşti, fiind sesizate organele de urmărire penală.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi, Judeţul Vâlcea, cu privire la posibila încălcare de către Nemeş Ilie, funcţionar public în cadrul Primăriei Oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a dispoziţiilor art. 301 din Codul Penal (în vigoare în perioada de referinţă).

În calitate de membru al Comisiei de recepţie a semnat procesul verbal de recepţie al lucrării „Campus Şcolar la G.Ş.E.A.S. Călimăneşti”, din data de 15 iulie 2016, având un interes de natură patrimonială pentru soţia acestuia, în calitate de diriginte de şantier.

Având în vedere cele de mai sus, rezultă indicii privind săvârşirea infracţiunii de „conflict de interese penal”, prevăzută de art. 301, alin. (1) din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal (forma în vigoare începând cu data de 28.07.2017).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...