Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-CSM

Dan Niţu: Şi Rufă ştie că Damila e mai bună

Patronii celor două echipe vâlcene care se înfruntă mâine la Drăgăşani, Damila şi CSM au dat tonul rivalităţii dintre cele două cluburi.

Ostilităţile dintre cele două cluburi s-au pornit în vară, după promovarea Damilei, când patronul Dan Niţu şi-a dorit să îşi aducă echipa în Zăvoi. Deşi primarul Emilian Frâncu a încercat atunci o mediere, şeful CSM-ului, Cătălin Rufă s-a opus cu îndârjire aducerii alb-verzilor în Zăvoi. Rufă a avut avantajul contractului de asociere cu Primăria, în care este stipulat că nu poate muta echipa, dar nici o altă formaţie nu poate juca în Zăvoi fără acordul său. Iar Rufă a refuzat să dea permisiunea trupei lui Lincar să joace pe ”Municipal”.
”Atunci, ne-am rugat de el în toate felurile posibile, mai aveam doar să cădem în genunchi. Nu trebuie să îi mai demonstrez nimic, toată lumea ştie că Damila e mai bună, cred că o ştie şi domnul Rufă, a văzut asta în acest tur. Noi am ştiut mereu să facem performanţă, chiar dacă unii nu au crezut în noi” spune Dan Niţu, care aleargă din comună în comună pentru a îşi susţine candidatura la Senat.
Patronul Damilei se aşteptă mâine la un joc al orgoliilor. ”Va fi un meci interesant, fiecare vrea să îşi facă treaba, noi avem ambiţii de promovare, dânsul are ambiţia să se salveze, sunt două echipe cu orgolii mari. Mă aştept mâine la cel puţin 2.500 de spectatori la Drăgăşani. Moral, nu se pune problema să plecăm în iarnă de la Drăgăşani, unde am fost foarte bine primiţi, vom vedea ce va mai fi la vară, dacă vom promova, îmi doresc să joc la Vâlcea” spune Dan Niţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...