Politică

Alianţa celor pricepuţi la administraţie publică

Toată lumea politică se pregăteşte pentru alegeri locale. La 27 septembrie vom vota preşedinţii de consilii judeţene şi consilierii judeţeni, primarii localităţilor şi consilierii locali.

Recent s-a înfăptuit cea mai puternică alianţă politică din judeţul Vâlcea. Ea este proiectul ambiţios al celor mai destoinici gospodari pe care judeţul i-a cunoscut în ultimele decenii: Constantin Rădulescu, actualul preşedinte al Consiliului judeţean şi Mircia Gutău, actualul primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, proiect ce include, desigur, şi partidele politice conduse de cei doi: Partidul Social Democrat şi Partidul Ecologist Român.

“Aceasta este o alianţă a priceperii administrative dovedite prin fapte, atât la nivel judeţean cât şi la nivelul celui mai admirat municipiu din Oltenia. În acest fel, competiţia politică din septembrie va avea loc între oameni care ştiu cu adevărat ce înseamnă administrarea unui judeţ sau a unei localităţi şi ceilalţi, care pot avea nişte bune intenţii, dar nicio experienţă în domeniu. Eu cred cu adevărat că şi preşedintele Constantin Rădulescu şi primarul Mircia Gutău, împreună cu echipele lor de la Partidul Social Democrat şi de la Partidul Ecologist Român vor continua proiectele lor de modernizare a judeţului Vâlcea şi a municipiului Râmnicu Vâlcea şi în anii care urmează, spre binele locuitorilor acestei regiuni. Vâlcenii au ştiut întotdeauna să facă diferenţa între priceperea în administraţie publică, dovedită prin proiecte reale de cei experimentaţi, pe de o parte şi amatorismul afişat de aventurierii politici actuali, pe de altă parte. Constantin Rădulescu şi Mircia Gutău îşi continuă proiectele de dezvoltare şi de modernizare a judeţului Vâlcea şi a municipiului Râmnicu Vâlcea cu votul marii majorităţi a vâlcenilor care se vor prezenta la urne”, a declarat deputatul vâlcean Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...