Politică

Acord politic între PSD şi PER la Vâlcea!

Susţinere comună pentru candidatul PER la Primăria Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi pentru candidatul PSD la Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu

Biroul Permanent Judeţean al PSD Vâlcea a validat candidaturile pentru funcţia de primar în 80 de localităţi

Biroul Permanent Judeţean al PSD Vâlcea s-a întrunit, vineri, 3 iulie 2020, în sedinţă, în vederea adoptării unor hotărâri importante pentru perioada care urmează în plan politic, dar şi pentru adoptarea unor hotărâri cu caracter organizatoric intern.

Au fost validate candidaturile pentru funcţia de primar în 80 de localităţi.

De asemenea, având în vedere faptul că, potrivit statutului, începând cu data de 3 iulie, mandatul actual de la conducerea Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea a încetat, domnul Marin Florian a fost desemnat preşedinte interimar al Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea, iar domnul Vasile Cocoş, preşedinte executiv, urmând ca până la prima sedinţă de Birou Permanent Judeţean să prezinte o propunere de structură interimară a noului Birou de Conducere al organizaţiei.

Aceste măsuri sunt cu caracter excepţional, având în vedere starea de alertă, cât şi restricţiile pe care acesta le impune.

Marin Florian a fost desemnat preşedinte interimar al Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea, iar Vasile Cocoş preşedinte executiv.

Totodată, Biroul Permanent Judeţean al PSD Vâlcea a adoptat o hotărâre prin care demarează procedura de întocmire a unui acord politic între Organizaţia PSD Vâlcea şi Organizaţia PER Vâlcea pentru colaborarea în alegerile locale şi susţinerea candidatului PER la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi a candidatului PSD la Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

În cel mai scurt timp, acordul de colaborare politică urmează să fie adoptat în formă scrisă şi semnată, în cadrul structurilor de conducere al formaţiunilor politice semnatare.

Acordul priveşte structurile politice PSD şi PER de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...