Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Posteucă: Damila poate mai sus

Fundaşul central este recuperat după accidentarea la inghinali şi va fi titular sâmbătă, contra CSM-ului

Fundaşul Damilei, Marian Posteucă s-a pregătit azi normal, alături de colegii săi şi este refăcut după durerile la inghinali, care îl făcuseră incert pentru derbyul vâlcean de sâmbătă, cu fosta sa echipă, CSM.

”M-am refăcut în proporţie de 90%, sper să pot să joc, dacă voi fi introdus pe teren de domnul Lincar. Se vorbeşte de orgolii, dar e normal, sunt două echipe din acelaşi oraş, e normal să fie mândria de a câştiga, dar sincer, noi ne dorim să câştigăm punctele puse în joc şi atâta tot. CSM are jucători buni, Pârvu e un jucător foarte bun, Vasile la fel, Tomozei şi el, dar am înţeles că e accidentat. Damila cu siguranţă poate mai sus, dar trebuie să mai luăm măcar patru puncte din ultimele două jocuri din tur şi cred că avem şanse reale să tragem la primele două locuri”.

Deşi a plecat cu scandal în urmă cu doi ani de la CSM, unde a fost acuzat de patronul Rufă că nu şi-ar fi apărat corect şansele în jocul de pe teren propriu cu Petrolul, Posteucă nu îi mai poartă pică şefului din Zăvoi, ”Trebuie să respecţi meseria şi echipa la care joci. Nu mai am nimic cu domnul Rufă, ce a fost, a fost, timpul demonstrează cine a avut dreptate”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...