Administraţie

Consiliul Judeţean Vâlcea rezolvă problema alimentării cu apă a Căminului de la Măciuca

În şedinţa ordinară desfăşurată azi, 29 iunie a.c., aleşii judeţului au aprobat, la propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, un parteneriat între CJ Vâlcea şi UAT Măciuca.

Parteneriatul a fost realizat în scopul racordării Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca la reţeaua de apă a comunei, prin extinderea sistemului de alimentare în satele Oveselu, Popeşti şi Ciocănari.

Cu această ocazie, CJ Vâlcea a aprobat şi alocarea, din bugetul judeţului, a sumei de 423.196 lei, pentru realizarea acestei investiţii.

În prezent, Consiliul Judeţean Vâlcea implementează, cu fonduri europene, un proiect de consolidare şi reabilitare energetică a Căminului de la Măciuca, lucrări ce se vor finaliza în scurt timp.

“Căminul de la Măciuca era la începutul mandatului meu o ruşine naţională. Acum, urmare a contractului pe care l-am semnat, se investesc în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Măciuca 4.866.272 lei (aprox. 1 milion euro). Mi-am propus ca acest cămin să fie unul dintre cele mai moderne din România, şi aşa va fi. În curând vom finaliza lucrările. O mare problemă a fost faptul că locaţia, fostă clădire CAP, nu era racordată la apă curentă. Ei bine, astăzi am rezolvat acest lucru. Am propus, iar consilierii judeţeni au aprobat alocarea fondurilor, respectiv 423.195 lei, pentru realizarea acestei investiţii”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...