Sport

Fotbal, Liga a II-a,

Lincar: Sunt orgolii, dar mă interesează cele trei puncte

Tehnicianul Damilei, Erik Lincar recunoaşte că sunt orgolii mari în joc la disputa de sâmbătă, contra CSM-ului. ”E normal să fie orgolii, peste tot sunt orgolii când joacă două echipe din acelaşi judeţ. Pe noi, jucând acasă, ne interesează cele trei puncte, pentru a ne menţine printre echipele fruntaşe, dar şi ei vor veni foarte motivaţi, pentru a se redresa în campionat, sunt pe ultimele locuri şi îşi doresc mult să câştige. Va fi un joc echilibrat, CSM nu a pierdut nici un joc în ultimele trei meciuri, asta în recomandă pentru un joc bun, cine va fi cel mai bine pregătit la ora jocului, mai concentrat, va câştiga. CSM are jucători buni, cu experienţă, care şi anul trecut, şi în unele momente din anul acesta şi-au arătat valoarea. Acest meci nu decide cine este echipa fanion a Vâlcii, bine ar fi ca echipa fanion să fie la Liga I, în rest sunt doar ambiţii prosteşti” spune tehnicianul alb-verzilor.
Erik Lincar spune că retragerea din campionat a Sibiului a dezavantajat Damila. ”Contează retragerea Voinţei, Timişoara trebuia să joace acolo,unde nu îi era uşor, iar UTA e avantajată, că nu a jucat cu ei, nu se ştie ce se întâmpla. A fost avantajată şi Bihor, care pierduse. A fost surpriză că UTA a pierdut la Maramureş, seria e echilibrată, orice e posibil. Momentan, singura care mă surprinde e Corona, nu mă gândeam că va avea constanţa să câştige după ce pierduseră acasă cu Vâlcea, şi lor li s-au luat trei puncte, dar a demonstrat că are valoare şi constanţă în rezultate”.
Partida Damila-CSM Rm.Vâlcea se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, la Drăgăşani.

Doar pe siteul nostru puteţi citi zilnic noutăţi despre meciul Damila-CSM, care împarte judeţul Vâlcea în două tabere rivale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...