Actualitate

COVID-19!

Vâlcea: 9 persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, internate în prezent în unităţi spitaliceşti din judeţ

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, situaţia epidemiologică din judeţul Vâlcea, la data de 22 iunie, se prezintă astfel: 30 persoane în carantină instituţionalizată, 2.056 persoane aflate în autoizolare la domiciliu şi nouă persoane diagnosticate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 internate în prezent în unităţi spitaliceşti din judeţ.

De la ultima informare de presă, s-au înregistrat cinci cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2, persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus fiind în prezent internate în unitatea sanitară de suport COVID-19 din judeţ. Din cele cinci persoane diagnosticate cu COVID-19, două persoane se aflau în izolare la domiciliu, ca urmare a întoarcerii din străinătate, iar celelalte trei persoane (angajate ale DGASPC Vâlcea) au fost contact direct cu un caz pozitiv. Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a demarat o anchetă epidemiologică în vederea identificării contacţilor, au fost recoltate probe de la 38 persoane (personal de îngrijire) şi au fost stabilite primele măsuri în vederea prevenirii răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 în cadrul centrului.

De asemenea, 32 dintre persoanele diagnosticate până acum în judeţ cu noul coronavirus au fost declarate vindecate şi externate, cinci au decedat, iar o persoană se află internată într-un spital din alt judeţ. Ultimul deces a fost întregistrat în cursul zilei de ieri, fiind vorba despre o persoană care se afla internată de câteva zile în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...