Actualitate

Prima promoţie de absolvenţi, după 22 de ani

Ultimul sunet de clopoţel a anunţat, joi, 11 iunie, finalul de an şcolar şi terminarea studiilor la Colegiul Naţional Militar Alexandru Ioan Cuza de către prima promoţie de absolvenţi de la reînfiinţarea instituţiei de învăţământ liceal militar din Constanţa.

Ceremonia a fost onorată de viceamiralul Dr. Alexandru Mîrşu, şeful Statului Major al Forţelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, comandantul Flotei, şi de reprezentanţi ai Statului Major al Apărării. În contextul pandemiei provocată de noul coronavirus SARS CoV-2, la festivitate au participat elevii claselor a XII-a şi o parte din profesori şi cadre militare, iar familiile şi colegii lor din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a au fost alături de absolvenţi şi i-au felicitat, prin intermediul paginii oficiale a colegiului de pe o reţea de socializare, unde ceremonia a fost transmisă în direct.

Cea mai mare medie a anilor de studii, 9,87, a obţinut-o elev sergent Roxana-Georgiana Grigore, care a primit, în semn de recunoaştere, Emblema de Merit „Ştiinţa Militară”, Clasa a III-a, din partea şefului Statului Major al Forţelor Navale. De asemenea, au fost recompensaţi cu premii speciale şi de excelenţă toţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, în anul şcolar 2019-2020, iar festivitatea s-a încheiat cu intonarea Imnului „Gaudeamus igitur”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...