Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Artimon: ”Din Vâlcea, pot ţine doar cu CSM sau cu handbalistele de la Oltchim”

Dacă antrenorul şi jucătorii de la CSM nu discută cu presa de câteva săptămâni, fostul tehnician din Zăvoi, Alin Artimon nu se fereşte să discute despre derbyul vâlcean de sâmbătă, de la Drăgăşani.
”Eu, în Vâlcea pot ţine doar cu două echipe, cu CSM sau cu formaţia de handbal Oltchim. Chiar dacă relaţia mea cu patronul Rufă este zero după plecarea mea, CSM înseamnă acelaşi lucru, cu el sau fără el, cu mine sau fără mine. Doresc multă baftă CSM-ului în acest joc, sper să câştige, iar Damilei, după acest meci, îi urez să îşi îndeplinească obiectivul”spune Artimon.
Actualmente tehnician la Farul, Artimon crede că disputa Damila-CSM de la Drăgăşani va fi una echilibrată. ”Sigur va fi un meci al marilor orgolii, cred că va fi un joc echilibrat, eventuala mică diferenţă de valoare va fi anulată de atitudinea arătată în teren. Chiar dacă, prin prisma clasamentului, Damila are prima şansă, jucătorii de la CSM au demonstrat în returul sezonului trecut că au calitate, sunt aceiaşi jucători ca atunci şi pot face o figură frumoasă în acest joc” a mai afirmat Alin Artimon.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...