Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Bucuroaia şi Amet, excluşi din lot

Celor doi fundaşi laterali le-a fost reziliat contractul, chiar înaintea jocului cu CSM

Cu doar câteva zile înaintea derbyului judeţului Vâlcea, cu CSM, Damila a pregătit o surpriză de proporţii. La propunerea antrenorului Erik Lincar, oficialii clubului vâlcean au reziliat contractele lui Ionuţ Bucuroaia (FOTO) şi Amet Ferdin, jucători care au jucat puţin în acest sezon, iar în ultimul timp nici nu au mai prins lotul.
”Este adevărat, am încheiat conturile amiabil cu Bucuroaia şi Amet. Acest lucru nu are nicio legătură cu jocul cu CSM, decizia era luată de ceva timp. Probabil că ei erau nemulţumiţi că joacă puţin, iar atunci când au făcut-o, antrenorul Lincar nu a fost mulţumit de evoluţiile lor. Erik Lincar şi-a asumat responsabilitatea şi el va găsi cele mai bune soluţii pentru ultimele partide din tur. Probabil la finalul turului,ne vom mai despărţi încă de câţiva jucători” a spus preşedintele Damilei, Lucian Munteanu.
Plecarea lui Ionuţ Bucuroaia, titular în returul sezonului trecut, la Liga a III-a anulează astfel duelul fraticid care ar fi putut avea loc sâmbătă. Cum se ştie, fratele mai mare al lui Ionuţ, Sorin Bucuroaia este ”secund” la CSM Rm. Vâlcea, adversara de sâmbătă a Damilei.
În plus, antrenorul Lincar rămâne sâmbătă fără primele două soluţii pentru banda stângă a apărării, E.Stoica(suspendat) şi Bucuroaia(contract reziliat), astfel că, cel mai probabil, îl va titulariza pe acest post pe Alin Stoica.

În aceste zile, siteul nostru vă va ţine zilnic la curent cu toate noutăţile din taberele celor două echipe vâlcene, Damila şi CSM, care se înfruntă sâmbătă(ora 11.00) la Drăgăşani, într-un joc al orgoliilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...