Administraţie

Primăria Stoileşti sprijină educaţia

Bătaie de joc poate fi numită alocarea sumei de 14 mii lei comunei Stoileşti la ultima rectificare bugetară. Localitatea are cea mai mare reţea de drumuri interne din Vâlcea şi se întinde pe suprafaţa a foste trei comune comasate în perioada comunistă.

Primarul Florin Ionescu este cadru didactic de profesie şi a acordat mereu atenţie tinerelor generaţii încercând să recompenseze eforturile elevilor buni şi a părinţilor care fac sacrificii pentru copii lor.

“Incoerenţa măsurilor luate de actualul guvern împiedică accesul egal la aducaţie pentru toţi elevii. La recomandarea Ministerului Educaţiei cursurile ar trebui să se ţină online, chiar dacă nu este clar câţi copii au acces la acest gen de educaţie. În special în mediul rural nu toţi copiii au un computer sau o tabletă cu acces la internet. La noi în Stoileşti în peste 90% din cazuri elevii beneficiază de tehnica necesară continuării cursurilor în sistem online. Majoritatea copiilor beneficiază de tehnica necesară continuării cursurilor în sistem online, dar nu ştim cât de eficiente vor fi aceste cursuri, vom vedea la evaluarea care se va face, probabil anul viitor. Prezenţa fizică a copiilor de clasa a VIII şi a XII este de bun augur, pentru că ei trebuie să îşi încheie activitatea. În acest sens noi, autoritatea locală trebuie să fim preocupaţi de sănătatea şi siguranţa elevilor, astfel încât să nu se întâmple nimic rău atât cât depinde de noi. Vom asigura materialele necesare pentru prevenirea răspândirii bolii dar, în ciuda eforturilor noastre, veniturile din bugetul local se diminuează. La ultima rectificare de buget ne-au fost tăiate sume importante din cotele de impozit”, precizează primarul Florin Ionescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...