Eveniment

Bărbat bănuit de furt, reţinut de poliţişti

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii au reuşit să identifice un bărbat de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea , bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 03 martie a.c., bărbatul ar fi pătruns în garajul unei locuinţe de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, garaj în care se aflau două autoturisme, iar profitând de faptul că acestea nu erau asigurate, bărbatul ar fi sustras suma de 1020 de lei din interiorul lor.

În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

Astăzi, bărbatul o să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...