Sport

Handbal feminin. Liga Florilor MOL

Florin Verigeanu: „Per Johansson probabil nu se simţea prea bine când citea şi vedea clasamentul ca prin vis”

Acuzele făcute de Per Johansson, „secundul” echipei CSM Bucureşti, la adresa echipei SCM Rm Vâlcea de nu au rămas fără replică din partea echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul suedez a anunţat că părăseşte CSM Bucureşti în această vară.

Florin Verigeanu: „Per Johansson nu are de ce să fie supărat, pentru că locul 2 nu i-a fost ameninţat mai deloc”

Astfel, şeful secţiei de handbal de la SCM Râmnicu Vâlcea, Florin Verigeanu, i-a dat un răpsuns tăios suedezului. “Nu îl înţeleg pe domnul Per Johansson de ce este supărat. Păi când a venit în România a găsit CSM Bucureşti pe locul 2 şi nu l-a mai lăsat din mână până când a fost oprit campionatul. Nu are de ce să fie supărat, pentru că locul 2 nu i-a fost ameninţat mai deloc. Din 18 etape, echipa dumnealui a fost pe locul 2 în 17 etape. Îl informez pe secundul de la CSMB că dacă traducătorii lui nu îşi băteau joc de el şi îi traduceau exact ce am cerut noi, ar fi înţeles că din contră, nu am cerut titlul, ci am cerut doar să se respecte Regulamentele FRH în vigoare. Despre afirmaţiile făcute, că noi suntem de fapt pe locul 2, pot să spun că probabil nu se simţea prea bine când citea şi vedea clasamentul ca prin vis. Deh…consecinţele. Dar să stea liniştit pentru că îi voi trimite şi lui un tricou cu locul 1, cum le vom da fetelor şi celor care au contribuit la acest rezultat al echipei. Pe această cale, îl asigur pe domnul Per Johansson, pentru liniştea lui, că nu sunt nepotul domnului preşedinte şi nici al domnişoarei secretar general. În rest, îi urez succes secundului, secundului lui”, a declarat Florin Verigeanu.

Consiliul de Administraţie al FRH a votat închiderea campionatului cu „îngheţarea” clasamentului la zi. SCM Rm Vâlcea era pe locul 1 în ierarhia intermediară.

Echipa din Vâlcea este calificată pentru Liga Campionilor, în timp ce echipa CSM Bucureşto este nevoită să aştepte decizia EHF, de a distribui cele şase wild-card-uri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...