Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Tibi Lung, interesat de lichidul steliştilor

În pauza meciului cu Steaua, antrenorul cu portari de la CS Turnu Severin a subtilizat discret o pungă aruncată pe marginea terenului de către unul dintre jucătorii lui Reghecampf.

Fostul portar al Universităţii Craiova şi al Stelei Bucureşti s-a uitat în jur să vadă dacă e observat de cineva, iar după ce a pus mâna pe recipientul în care se afla "lichidul-minune", băut de stelişti, l-a băgat repede într-un buzunar. Contactat telefonic de Prosport, pentru a explica gestul său, Tibi Lung a oferit un răspuns mai degrabă comic: "Am luat punga doar ca să o arunc la coş! Recunosc că nu am mai văzut jucători care să bea un asemenea lichid din pungi. Nu am făcut-o ca să-i controlez pe stelişti, să o duc la vreun laborator sau ceva de genul acesta".

La finalul meciului, şi vreo 3 jucători ai echipei severinene au plecat şi ei de pe teren cu câteva recipiente abandonate de stelişti.
Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost acuzaţi în multe rânduri că folosesc substaţe la limita regulamentului, pentru efort

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...