Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Întâlnire la vârf în Zăvoi

Edilii Râmnicului şi patronul CSM-ului, Cătălin Rufă s-au întâlnit ieri la sediul Primăriei, unde au discutat viitorul clubului din Zăvoi. Primarul Frâncu şi viceprimarii Ioniţă şi Matei, dar şi reprezentaţii acestora la club, Pirnea şi Poenaru au discutat ore în şir cu Rufă. Patronul şi-a asumat greşelile făcute în acest tur, care au dus echipa pe ultimul loc în Seria B2.
”S-au discutat mai multe aspecte. În primul rând, s-au găsit soluţii ca, din iarnă, CET Govora să furnizeze gazele la baza sportivă, ceea ce va duce la o scădere semnificativă din costul utilităţilor. Apoi, am asigurat finanţarea echipei până în iarnă, dar şi necesitatea întăririi lotului cu 3-4 jucători. S-a discutat cu domnul Rufă achitarea facturilor restante, pentru a nu lăsa sentimentul că CSM are datorii mari la creditori. În plus, domnul Rufă va veni măcar de două ori pe lună la şedinţele Consiliului de Administraţie” a declarat primarul Râmnicului, Emilian Frâncu.

Sâmbătă, la Drăgăşani se va disputa derbyul vâlcean Damila-CSM. Siteul nostru vă va ţine la curent în această săptămână cu toate noutăţile despre acest derby atât de aşteptat de către iubitorii fotbalului din Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...