Eveniment

Percheziţii în Băbeni la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat

La data de 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băbeni au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza oraşului, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din societăţi.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie 2019 – mai 2020, persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracţie, în mai multe societăţi de pe raza oraşului Băbeni, de unde au sustras mai multe bunuri şi unelte, iar din una din acestea fiind sustras şi un seif în care se afla o sumă de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională fiind de peste 50.000 lei.

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracţională, precum: unelte, scule electrice şi altele.

În urma scotocirilor efectuate de poliţişti a fost descoperit un seif metalic, ce se afla îngropat la aproximativ 700 de m de locuinţele unde au fost efectuate percheziţiile, seif care ar fi fost sustras din una dintre societăţi.

9 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe 24 de ore a doi bărbaţi de 31 respectiv 24 de ani, aceştia fiind încarceraţi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri procesuale faţă de cei doi bărbaţi aflaţi în stare de reţinere.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...