Administraţie

Primăria Râmnicului primeşte o primă tranşă de 5 milioane de lei de la bugetul de stat pentru construirea locuinţelor sociale din Ostroveni Sud

La acest moment, pe masa ministrului Ion Ştefan al Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei se află la semnat contractul de finanţare privind o primă tranşă de 5 milioane de lei pentru ridicarea locuinţelor sociale din zona Ostroveni Sud.

Lucrările la cele 5 blocuri totalizând 120 de unităţi locative (75 de apartamente cu două camere şi 45 de garsoniere) au demarat deja în baza Ordinului emis de către Primăria Râmnicului în 30 martie, iar valoarea execuţiei este de 26.896.453,85 lei cu TVA.

Conform asigurărilor date de oficialii MLPDA, în cazul în care ritmul lucrărilor depăşeşte estimările pentru anul în curs, această primă tranşă va putea fi suplimentată corespunzător către finele lui 2020.

Bugetul de stat asigură integral ridicarea celor 5 blocuri, în responsabilitatea bugetului local intrând doar amenajările exterioare şi sistematizarea verticală (racordul la reţelele de utilităţi, iluminatul public, alei de acces, spaţii verzi, amenajarea unui loc de joacă etc.).

Durata de execuţie este de 30 de luni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...