Sport

Handbal feminin, Liga campionilor

Oltchim, în grupă cu Zvezda, Krim şi FTC

Tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, desfăşurată azi, la Viena, a hărăzit Oltchimului varianta medie dintre cele trei posibile. Astfel, Vâlcea a fost repartizată alături de Zvezda Zvenigorod(Rusia), Krim Ljubljana(Slovenia) şi FTC Rail Cargo (Ungaria).
În cealălaltă grupă se află Gyor(Ungaria), Buducnost Podgorica(Muntenegru), Larvik(Norvegia) şi Randers(Danemarca).
Meciurile din grupele principale se vor juca în perioada februarie-martie 2013. primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale, unde se va juca în sistem ”încrucişat”.
Vâlcencele nu ştiu prea multe despre viitoarele adversare, dar pivotul Oana Manea crede că vor fi meciuri dificile:”N-am avut preferinţe, e o grupă destul de grea. N-a contat, dar se spune că e mai bine să fi picat cu Gyor, să fi scăpat de ele în semifinale. N-am vrut să picăm cu Zvezda din cauza drumului, orice decât ruşi nu, e departe. Nu am văzut meciurile adversarelor, mi se pare normal să avem meciuri grele. Sunt echipe bune, toate sunt bine omogenizate şi bine puse la punct. O să ne revanşăm cu FTC, care ne-a învins într-un amical, oricum au avut şansă, eram la început, dar acum, contează o victorie."

PROGRAM:
2/3.02 Oltchim - FTC
9/10.02 Krim - Oltchim
16/17.02 Oltchim - Zvezda
02/03.03 Zvezda - Oltchim
09/10.03 FTC - Oltchim
16/17.03 Oltchim-Krim

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...