Politică

Eugen Neaţă: Au rătăcit banii pe internet

“Site-ul imminvest.ro nu merge nici acum, la o săptămână de când a fost lansat cu mândrie liberală de ministrul banilor şi de guvernul ţării.
Pentru cine nu ştie firul evenimentelor, să recapitulăm. Întâi, la presiunea opoziţiei, care a cerut repetat măsuri concrete pentru sprijinirea firmelor care colapsează din cauza crizei prin care trecem, puterea s-a înfoiat cu acest site, imminvest.ro , produs cine ştie cu cine şi cine ştie pe unde, cum se fac toate achiziţiile acum. Apoi, în loc să verifice dacă ceea ce se face este ceea ce trebuie, oamenii puterii s-au umflat pe la televizoare cu o victorie care n-a mai avut loc. Site-ul a crăpat în primele clipe de viaţă. A hârâit câteva minute pe monitoare şi a căzut lat undeva în internet. Incapabil să-şi păstreze calmul în momente de cumpănă, ministrul banilor a acuzat imediat atacul informatic al opoziţiei politice. Nu i-a ajuns ridicolul de a fi eşuat în public cu site-ul său. Producţia informatică contractată de el este atât de prost făcută încât serviciile de informaţii care au preluat-o spre depanare nu i-au dat de capăt nici acum, după o săptămână de zile. Nimic din internet nu se repară în mai mult de câteva ore! Când durează şapte zile, se face din nou. Alţi bani, altă distracţie!
Căzut în ridicol în mod repetat, ministrul Cîţu nu se dezminte nici acum. În dulcele stil liberal, întârzie să explice publicului de ce a spus că i-a picat site-ul din cauza opoziţiei politice, cum nu ne spune nici din ce bani face alt site, sau dacă mai face unul şi cam până când. Mii de firme româneşti respiră greu în aşteptarea baniilor europeni, rătăciţi de guvernanţi pe undeva prin internet. De râsul lumii!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...