Administraţie

Au început lucrările de asfaltare pe DJ 678, la Galicea

După ce, săptămâna trecută, s-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe DJ 678, pe toată lungimea aferentă comunei Drăgoeşti, astăzi, 22 aprilie 2020, au început lucrările de asfaltare şi în comuna Galicea.

Este vorba de un tronson de 5,2 km, care porneşte de la intersecţia cu DJ 678 A, sat Cocoru, şi se continuă pe toată raza comunei Galicea, până la limita cu Olanu.

După turnarea covorului asfaltic (primul strat de binder), urmează lucrări de amenajare rigole, podeţe de acces, trotuare, dar şi turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, pe toată lungimea drumului de 38,55 km.

Drumul pleacă din DN 7, din Budeşti, şi merge prin Galicea, Olanu, Drăgoeşti, până în judeţul Olt, la Câmpu Mare. Investiţia este realizată de Consiliul Judeţean Vâlcea, prin fonduri europene.

„Am promis că după Paşte vom începe lucrările de asfaltare şi pe sectorul Galicea. Acest lucru se întâmplă astăzi, când se toarnă primul strat de asfalt. În scurt timp, cetăţenii din comuna Galicea vor scăpa de disconfortul creat de praf. În prezent, în cadrul acestui proiect, se mai lucrează şi în comunele Olanu şi Budeşti. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor că dau dovadă de înţelegere, pe toată perioada desfăşurării lucrărilor”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...