Sport

Liga I - CS Pandurii Târgu Jiu

Pandurii revin în forţă

Condusă cu 1-0, echipa antrenată de Petre Grigoraş a întors rezultatul partidei cu Concordia Chiajna (2-1) şi a rămas pe locul secund.

Meciul de la Târgu Jiu, de luni seară, a început cum nu se poate mai rău pentru Pandurii, care s-au văzut conduşi încă din minutul 2, la şutul lui Wellington. Voiculeţ a egalat în minutul 40, cu un şut de la 25 de metri, iar Maxim a stabilit scorul final, în minutul 67, după ce a reluat balonul în plasă, din interiorul careului. Concordia a rămas în inferioritate numerică după ce Daniel Stan a fost eliminat în urma unui fault asupra lui Maxim, iar, imediat, tatăl său, antrenorul Ilie Stan, a fost trimis şi el în tribune, pentru proteste!
"Este foarte greu când începi cu 0-1 din minutul 2. Cred că echipa a avut o mentalitate bună, a fost cea mai bună repriză a noastră de multă vreme, chiar dacă am marcat abia în finalul ei. Am avut ocazii mari, dar mă bucur că nu s-au răzbunat şi că am câştigat până la urmă. În partea a doua nu mai avem acelaşi tonus. Aşa a fost şi cu Viitorul şi cu Steaua. Te poţi aştepta la orice în fotbal, dar victoria de azi este meritată, lăsând la o parte discuţiile despre arbitraj. Am legat două victorii, sunt mulţumit de atitudine. Stilul nostru de joc necesită o risipă de efort foarte mare, de aceea trebuie să marcăm repede, pentru că este greu de ţinut ritmul. Poate doar Steaua reuşeşte acest lucru", a spus Grigoraş la DigiSport.

Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna 2-1 (1-1)
Au marcat: Voiculeţ (40), Maxim (67) / Wellington (2)
Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 2.000

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Răduţ (88 Boutadjine) – Maxim (80 Băcilă), Lemnaru (55 Matulevicius), Cristea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Concordia: Niţă – Belu, Belica, Fl. Ilie (73 D. Stan), Banbara (46 Popovici)- Purece, Leca, Pană, Serediuc, Creţu – Wellington (82 Ibric). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Viera (27), Băcilă (90) / Banbara (29), Purece (52)

Cartonaş roşu: D. Stan (74)

Arbitri: Dragoş Istrate – Miclos Nagy, Bogdan Hârlab.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...