Special

Un an de presă. Nu o idee despre ea

„Săptămâna în Oltenia”, drum deschis spre inima oltenilor

După primul an de viaţă, un copil învaţă să meargă. După primul an de viaţă, „Săptămâna în Oltenia” a ajuns acolo unde şi-a dorit. În inimile şi casele voastre şi pe buzele tuturor colaboratorilor care au înţeles că oamenii din jurul nostru au nevoie de adevăr. În numele tuturor acelor mâini care v-au transmis număr de număr rezumatul lumii în care trăim, vă mulţumim. Pentru încredere, pentru onestitate, pentru sprijin, pentru fidelitate. Se spune că reputaţia este rezultatul a ceea ce faci, a ceea ce spui şi a ceea ce spun alţii despre tine. Iar „Săptămâna în Oltenia” înseamnă presă. Nu o idee despre ea.

ION CÎLEA, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea: „Iată că, ceea ce spuneam la prima apariţie a publicaţiei «Săptămâna în Oltenia» s-a adeverit. Acum, când «Săptămâna» s-a multiplicat în 52 de săptămâni şi a împlinit un an de existenţă, revista are deja locul binemeritat în peisajul presei vâlcene. Este un loc de top câştigat, aşa cum, de altfel, i-am şi urat la începuturile sale, prin originalitate jurnalistică, obiectivitate bazată pe deontologia profesională a condeierilor săi şi, nu în ultimul rând, prin abordarea unei foarte largi palete tematice care a coincis cu aşteptările cititorilor. Aşadar, «Săptămâna în Oltenia» a cucerit un pisc meritat în această regiune şi nu am bucurie mai mare ca, la acest prag aniversar, să-i urez drum deschis şi mai larg spre inima noastră, a vâlcenilor, gorjenilor, doljenilor, mehedinţenilor, adică a tuturor oltenilor, pentru ca la următoarele aniversări s-o vedem strălucind şi mai puternic pe Everestul presei româneşti. La mulţi ani!”

Mircea Nadolu, Prefectul judeţului Vâlcea: „Felicit reuşita împlinirii unui an de la apariţia primului număr al ziarului regional «Săptămâna în Oltenia» în peisajul presei scrise. Vă doresc să rămâneţi în continuare obiectivi, echilibraţi şi consecvenţi în dorinţa dumneavoastră de a fi atenţi la problemele vâlcenilor şi nu numai. Vă urez sănătate, inspiraţie şi cât mai multe apariţii, pentru ca ziarul dumneavoastră să rămână un reper în mass-media românească. La mulţi ani!”

FLORIN SMEOREANU, Inspector Şef al Inspectoratului Şcolar Vâlcea: „Vă doresc la mulţi ani, s-o ţineţi cel puţin în stadiul în care aţi publicat până acum, mă refer la realitatea pe care o afişaţi în pagini, ceea ce puţine ziare o au. Un lucru deosebit, un ziar care se informează pe teren şi nu la telefon. Cât mai mulţi cititori pentru anul care urmează!”

SANDA CONSTANTINESCU, Director Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea: „Apreciez conţinutul publicaţiei Săptămâna în Oltenia, pe care o consider aplicată şi dedicată realităţilor din regiunea noastră. Vă urez viaţă lungă, o bună comunicare şi o cât mai complexă relatare a faptelor de cultură din Oltenia.”

Col. LIVIU ROTARU, Inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Valcea: „La ceas aniversar, jandarmii vâlceni urează tuturor truditorilor redacţiei ziarului Săptămâna în Oltenia un călduros «La mulţi ani» , multă putere de muncă şi împliniri profesionale. Noi, jandarmii vâlceni, vă mulţumim pentru modul profesionist cu care ne trataţi în calitate de cititori ai publicaţiei dumneavoastră, oferindu-ne informaţii obiective, în timp real. Apreciem atenţia dumneavoastră constantă şi profesionalismul cu care ne mediatizaţi activităţile şi rezultatele şi vă dorim să bifaţi cât mai multe apariţii în spaţiul media. La mulţi ani!”

Chestor de poliţie MUNTEAN LUCIAN IOAN Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea: „De-a lungul primului an de existenţă aţi dat dovadă de o atitudine imparţială, fiind una din trăsăturile fundamentale ale unui ziar care se respectă, dar îşi respectă deopotrivă şi cititorii. Tuturor membrilor redacţiei şi celor care, zi de zi, contribuie la apariţia Săptămânii în Oltenia, vă dorim LA MULŢI ANI, CU MULTE EDIŢII!, să le scrieţi cu acelaşi simţ al corectitudinii jurnalistice în beneficiul publicului cititor oltean. Totodată, vă mulţumim pentru atenţia constantă şi profesionalismul cu care aţi mediatizat activităţile şi rezultatele înregistrate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea.”

AURORA GHERGHINA, subprefect al judeţului Vâlcea: „Primul an de viaţă este cel mai important pentru o publicaţie, aşa cum este şi pentru om, ia contact cu viaţa, învaţă să meargă, să vorbească, îi cunoaşte pe cei dragi şi îi simte pe cei care vor să îi facă rău. Pentru mine, orice publicaţie este foarte bună pentru comunitate, pentru că reprezintă un evaluator şi este foarte bine să avem cât mai multe publicaţii şi cât mai multe puncte de vedere asupra vieţii comunităţii. Vă doresc la muţi ani, să ne întâlnim an de an, până la majorat şi, de ce nu, până la 100 de ani.”

EMILIAN FRÂNCU, Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea: „Primul an este greu în orice demers. Vă doresc la mulţi, mulţi ani obiectivi! Citesc întotdeauna cu mult interes anchetele pe care le prezentaţi şi informaţiile dumneavoastră. Chiar dacă sunteţi săptămânal, veniţi, de multe ori, cu lucruri noi, ceea ce vă face să fiţi printre cei mai buni din Oltenia. La mulţi ani!”

Col. ADRIAN MESESCU, Inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “G-ral Magheru” Vâlcea: „Suntem bucuroşi că am avut încă un aliat în lupta noastră de prevenire a situaţiilor de urgenţă. Lucrând cu mass-media, reuşim să facem acest lucru în condiţii bune şi foarte bune în Vâlcea şi vă mulţumim în acest sens. Sperăm la aceeaşi colaborare bună şi în continuare, iar pentru colectivul Săptămâna în Oltenia cele mai frumoase gânduri! Să realizaţi cât mai multe numere şi viaţă lungă! Şi oricând suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru o colaborare foarte bună în sprijinul cetăţenilor judeţului Vâlcea. La mulţi ani!”

ADRIAN ROMAN, director Teatrul Anton Pann Rm. Vâlcea: „Doresc să felicit echipa «Săptămâna în Oltenia» pentru că a reuşit pe parcursul unui an de existenţă să aducă cititorilor ştiri din cele mai variate domenii. «Săptămâna în Oltenia» a reuşit să îşi câştige un public cititor constant, ceea ce arată că vâlcenii şi nu numai apreciază promptitudinea şi forma în care informaţia ajunge la ei prin intermediul ziarului, atât tipărit cât şi online. La ceas aniversar, dorim ca activitatea pe care o desfăşuraţi să fie şi pe viitor dedicată culturii, să găsiţi subiecte şi personaje interesante din toată zona Olteniei, şi să aveţi energia de a continua drumul pe care l-ati început. Vă mulţumim pentru frumoasa colaborare pe care o avem cu ziarul dumneavoastră şi vă urăm un călduros La Mulţi Ani! La cât mai multe apariţii de acum înainte!”

Lia Olguţa Vasilescu, Primarul municipiului Craiova: „Cu ocazia împlinirii unui an, vă doresc multă forţă de muncă, obiectivitate, să fiţi cât mai aproape de comunitate şi să continuaţi în acelaşi ritm. Pe această cale, vă felicit pentru modalitatea în care aţi ales să vă implicaţi în comunitate şi vă doresc o viaţă cât mai lungă”

Ion Prioteasa, Preşedinte Consiliul Judeţean Dolj: „La ceas aniversar, salut cu toată prietenia Săptămânalul Săptămâna, un ziar tânăr, dar cu o mare perspectivă, cu o mare acurateţe. Îi doresc o viaţă lungă şi să fie la fel de perspicace, la fel de echidistant şi să rămână la fel de tânăr. Mă bucur când văd că Săptamâna aduce ştiri proaspete, de cele mai multe ori în exclusivitate, iar colegii mei aşteaptă cu nerăbdare să apară ziarul Săptămâna pentru a vedea ce se mai petrece nou, pentru că sunteţi foarte prezenţi în piaţă şi tot timpul cu lucruri noi”.

Marius Deca, Prefectul Judeţului Dolj: „Urez Săptămânii in Oltenia cât mai mulţi ani, să o ţineţi tot aşa şi să nu renunţaţi pentru că faceţi o treabă minunată. Sper să aveţi un tiraj cât mai mare şi să fiţi cât mai mulţi ani de aici înainte. Sper să avem de aici înainte o colaborare cel puţin la fel de bună ca şi până acum pentru că aici se face cu adevărat presă, iar comunitatea are nevoie de astfel de ziare”.

Marcel Iancu, Preşedinte FC Universitatea Craiova: „Vă doresc o viaţă cât mai lungă, să vă bucuraţi de cât mai mulţi cititori şi de un tiraj cât mai mare. Un săptămânal reuşit, cu oameni valoroşi, care reprezintă realitatea cum găseşti mai rar în România şi care fac presă. Un săptămânal apropiat Universităţii Craiova, care a ajutat clubul de fiecare dată când a avut nevoie”.

Liviu Răducanu, Inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă „Oltenia”: „Vă dorim multă sănătate, multă putere de muncă, să fiţi la fel de obiectivi în relatarea reportajelor şi să ţineţi aproape de situaţia de urgenţă cum aţi făcut şi până acum pentru că împreună o să avem multe de transmis cetăţenilor, mai ales în această perioadă grea care urmează. Să ne vedem cu bine în fiecare an şi să ajungeţi la o vârstă cât mai înaintată”.

Florentin Tudor, Viceprimar Craiova: „Vă urez mult succes în continuare, multă putere de muncă, sănătate şi să treceţi de la săptămână la mileniu. Cu materia cenuşie de care daţi dovadă o să puteţi să faceţi performanţă în presă cum aţi făcut şi până acum şi să treceţi de la regională la naţională”.

Constantin Ion - General de brigadă al Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova: „Vă dorim mulţi ani prosperi, să aveţi o imagine la fel de bună ca şi până acum vizavi de cititorii dumneavoastră, să fiţi sănătoşi, cât mai voioşi. Vă mulţumim pentru colaborarea de până acum, care a fost una fructuoasă, şi, de asemenea, vă mulţumim pentru că mediatizati pozitiv acţiunile jandarmeriei”.

Claudiu Manda, candidat USL la Camera Deputaţilor Dolj: „Vă doresc mulţi ani de aici înainte, şi să fiţi cât mai incisivi şi mai prezenţi în piaţă. Faceţi un bine comunităţii atâta timp cât prezentaţti puncte de vedere ale instituţiilor publice şi persoanelor care sunt abilitate să discute cu societatea şi nu încercaţi să o manipulaţi, ci vă axaţi pe informarea ei cât mai corectă”.

Iulian Bucur, preşedinte PC Dolj: „Vă doresc la mulţi ani şi să mergeţi de la un an la zece, de la zece la douăzeci, la cincizei şi atunci să vă urez în continuare la mulţi ani”.

Mărinică Dincă, preşedinte PDL Craiova: „Vă urez viaţă lungă, mulţi cititori, un tiraj cât mai mare, iar cu această ocazie vă mulţumesc pentru modul obiectiv în care aţi înţeles să reflectaţi realitatea politică şi socială din Craiova şi din Dolj”.

Marian-Jean Marinescu, Parlamentar European: „Vă doresc la mulţi ani şi să vă dea Dumnezeu viaţă lungă şi să faceţi o presă normală. Colaborarea cu comunitatea a fost una în limita normalului, aşa cum trebuie să fie într-o presă de calitate”

Elena Costea, membru PNL: „Cu ocazia aniversării unui an de existenţă, vă urez numai sănătate şi bucurii şi vă doresc să prezentaţi ştiri cât mai obiective în timp cât mai real”.

Cosmin Vasile, director Zona Metropolitană Craiova: „La ceas aniversar, vă doresc să păstraţi linia cu care aţi debutat şi continuaţi mult timp de aici înainte acest proiect de presă! Felicitări pentru ceea ce aţi făcut şi vă doresc să rămâneţi la fel de obiectivi ca până acum!”

Radu Preda, director RAADPFL: „Vă doresc mulţi ani, să rămâneţi la fel de prezenţi în piaţă. Vă felicit pe această cale pentru echipa tânără pe care o aveţi şi îmi doresc ca Săptămâna în Oltenia să aibă parte de cât mai multe succese profesionale şi o viaţă cât mai lungă şi nu în ultimul rând să rămâneţi la fel de obiectivi”

Lucian Dindirică, director al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”: „Îmi face o deosebită cinste şi plăcere ca atât în numele meu cât şi al întregului colectiv al Bibliotecii Judeţene Alexandru şi Aristia Aman să vă felicit cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea publicaţiei Săptămâna în Oltenia. Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima admiraţia faţă de conţinutul şi modul în care aţi prezentat în paginile publicaţiei dumneavoastră temele contemporane şi evenimentele din viaţa socială, politică şi economică a Olteniei. Cu o astfel de abordare profesională s-a contribuit la informarea obiectivă a oltenilor, dovedind prin fiecare număr că sunteţi un ziar independent şi curajos. Vă felicit cu sinceritate şi vă urez încă multe aniversări, multă sănătate şi succes în munca dumneavoastră. La mulţi ani!”

Ion Călinoiu, Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj:
„Numai gânduri bune pentru «Săptămâna în Oltenia»! Acum, la tăiatul moţului, nu pot decât să-i doresc să ajungă mare, să reziste mulţi ani pe piaţă şi să devină ziarul numărul 1 al Olteniei. Avem nevoie de presă, mai ales de cea liberă, aşa că urez ani mulţi şi liberi colectivului redacţional, iar cititorii să fie mândri că au de unde alege. La Mulţi Ani!”

Florin Cîrciumaru, Primarul municipiului Târgu-Jiu
„Când, din păcate, multe publicaţii din ţară îşi închid porţile, voi, cei de la Săptămâna în Oltenia, aveţi şansa să sărbătoriţi primul an de existenţă. Este cea mai frumoasă perioadă, dar şi cea mai dificilă. Consider că deja v-aţi cucerit locul în media, iar dorinţele voastre sunt şi mai înalte. Oricând, democraţia are nevoie de presă, iar voi faceţi ca acest lucru să se întâmple. La mulţi ani!”

RADU CLAUDIU TEODORESCU, Prefectul judeţului Gorj
„Mă bucur să aud că un ziar împlineşte un an de la înfiinţare, la fel cum sper ca mulţi ani de aici încolo să aud că sărbătoriţi. Urez săptămânalului multe, multe ediţii interesante, viaţă lungă şi împliniri măreţe. Mă bucur în acelaşi timp că atunci când se vorbeşte despre regiunea Oltenia, judeţul Gorj nu este exclus de pe hartă. Sper să colaborăm în continuare bine şi peste câţiva ani să sărbătorim şi majoratul. La Mulţi Ani urez colectivului redacţional şi cititorilor!”

Primari din Mehedinţi: „Un ziar deosebit, cu de toate şi cu nerv!”

Mai mulţi primari din judeţul Mehedinţi au ţinut să ne felicite pe toţi colegii de la „Săptămâna în Oltenia” şi totodată să ne spună părerile lor despre conţinutul editorial: „Săptămâna în Oltenia este un ziar deosebit, cu de toate şi cu nerv. Acest lucru l-am aflat imediat cum am citit un exemplar care mi-a picat în mână. Sunt convins că veţi fi la fel de obiectivi şi ne veţi surprinde de fiecare dată!”, ne-a declarat primarul din comuna Brezniţa de Ocol, Dumitru Drăghici. Şi edilul-şef din comuna Broşteni, Alexandru Borugă , un primar la fel de respectat în zonă a ţinut să ne transmită părerea lui sinceră despre ziarul nostru. „Sunt foarte multe ziare pe piaţa din judeţ, mă refer la săptămânale şi cotidiene şi, sincer să fiu, nu le poţi citi pe toate de fiecare dată. Ce am remarcat la săptămânalul dumneavoastră este diversitatea, obiectivitatea şi un fel aparte care îl atrage pe cititor să-l citească din scoarţă-n scoarţă. La împlinirea unui an de zile, vă spun din toată inima La mulţi ani şi sănătate pentru întregul dumneavostră colectiv redacţional!”, ne-a transmis primarul din comuna Broşteni, Alexandru Borugă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

20.11.2012 - 19:49Cryss Zenga:Felicitari si La multi ani ,Saptamana in Oltenia !!! Bravo voua !!!

20.11.2012 - 12:53Andreea Caprescu:Cei mai multi sunt sefi de institutii, nu candidati. Sunt colaboratori loiali si cu mult bun simt. Sunt fix ceea ce unii care comenteaza aici nu vor putea fi niciodata. Sunt oameni de calitate care recunosc un lucru dureros pentru cei care inca mai au impresia ca acest ziar este o fituica. Le multumesc din nou pe aceasta cale, iar anonimilor care dau cu pietre le urez o viata lunga si rabdare cat incape pentru a ne citi cu nesat

20.11.2012 - 10:33Mihai:Felicitari si la multi ani! Va doresc cat mai multa inspiratie si putere de munca.

Referitor la comentariul lui cucu gol.. articolul este semnat de vreo 30 de oameni importanti in aceasta tara.. comentariul tau insa este semnat corect .. chiar nu se putea gasi un nume mai bun pentru un asa comentariu .. lol. Ma mir ca ai trecut de protectia spam .. looool

20.11.2012 - 09:51cucu gol:cine crezi ca citeste ce au zis 30 de insi, multi candidati?o mizerie de text.nici macar nu e semnat

19.11.2012 - 21:08maria bratu:La multi ani si la cat mai multe aparitii de acum inainte ! Felicitari !

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 6)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...