Administraţie

Consiliul Judeţean Vâlcea alocă noi fonduri pentru sănătatea vâlcenilor

Joi, 9 aprilie 2020, printr-o platformă online de videoconferinţă, s-a desfăşurat şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea.

La propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, consilierii judeţeni au aprobat, cu unanimitate de voturi, redistribuirea sumei de 450.000 lei alocată Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, într-o şedinţă anterioară.

Banii vor fi repartizaţi astfel: 150.000 lei, pentru achiziţionarea a 4 containere modulare; 45.000 lei, contribuţia Consiliului Judeţean Vâlcea, la achiziţionarea unui „Echipament complet Analizor Real Time PCR”; 255.000 lei, pentru achiziţionarea a două aparate de ventilaţie mecanică, necesare secţiei ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Tot astăzi a fost aprobată şi alocarea sumei de 500.000 lei, în scopul acoperirii cheltuielilor cu spaţiile hoteliere, destinate repausului între ture sau gărzi, pentru personalul din sistemul public sanitar.

Prin votul consilierilor judeţeni, a fost aprobată predarea către Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a imobilului situat în curtea Spitalului nr.2, în vederea utilizării acestuia ca laborator de testare COVID-19.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...