Actualitate

Apavil SA: Staţi acasă şi folosiţi corespunzător canalizarea!

Vasul de toaletă nu este coş de gunoi!

Odată cu măsurile de autoizolare la domiciliu, a crescut alarmant numărul blocajelor din reţeaua de canalizare. Societatea Apavil S.A. face, din nou, un apel către toţi utilizatorii serviciului de canalizare să nu arunce în vasul de toaletă măştile şi mănuşile de protecţie, după folosirea acestora, şi nici alte obiecte.

Deşeurile menajere şi alte tipuri de deşeuri nu se aruncă în vasul de toaletă întrucât acestea înfundă reţelele de canalizare, deteriorează utilajele din staţiile de pompare sau din staţiile de epurare şi afectează buna funcţionare a serviciului. Utilizarea necorespunzătoare a canalizării ne afectează pe toţi. Durata de viaţă a instalaţiilor scade, costurile de întreţinere şi de operare cresc, la fel şi disconfortul creat de refularea apei uzate şi de inundarea imobilelor, fiind în final suportate de membrii comunităţii.

Asigurăm cetăţenii că, deşi se lucrează cu o schemă redusă de personal, societatea Apavil S.A a luat toate măsurile necesare ca activitatea de furnizare a apei potabile şi de canalizare să nu aibă de suferit din cauza acestei situaţii excepţionale. Toate staţiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale şi substanţe utilizate în procesele de potabilizare. De asemenea, şi la staţiile de epurare au fost făcute stocuri de materiale şi echipamente de rezervă, astfel încât calitatea apei deversate să respecte condiţiile de mediu. Utilizarea în mod corespunzător a sistemului de canalizare denotă grija faţă de sănătate şi faţă de comunitatea din care faceţi parte.

Pentru situaţii de disfuncţionalitate a reţelelor de alimentare cu apă sau de canalizare, abonaţii sunt rugaţi să sune la Dispeceratul Central al societăţii - tel. 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Precizăm că echipele de intervenţie vor asigura remedierea celor semnalate în funcţie de priorităţi şi ţinând cont de numărul echipajelor disponibile în teren.

VĂ MULŢUMIM PENTRU SPRIJIN!
APAVIL S.A.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...