Sub Lupă

Tineri depistaţi cu substanţe interzise

Marţi, 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflaţi într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mişcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliţie.

La scurt timp, autoturismul a fost interceptat în trafic de către patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, fapt pentru care, împreună cu echipajul de Acţiuni Speciale şi Intervenţie Antiteroristă, au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane şi al autoturismului. În urma verificărilor, s-a constatat că cele 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculeţe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înţepător.

Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi şi poliţişti la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...