Administraţie

A început turnarea asfaltului pe DJ 678, sector Drăgoeşti

Marţi, 7 aprilie 2020, a început turnarea de covor asfaltic pe sector Drăgoeşti, un tronson de 7 km, din cei 38,55 kilometri de drum prevăzuţi a se asfalta prin proiect, tronson care începe din zona km 2+190 (limită judeţ Olt).

Lucrările de modernizare au o valoare de 22,8 milioane euro şi cuprind, pe lângă asfaltarea celor 38,55 km de drum, consolidări de poduri, amenajări podeţe de acces, trotuare şi alveole pentru staţii de transport public.

Drumul pleacă din DN 7, din Budeşti, şi merge prin Galicea, Olanu, Drăgoeşti, până în judeţul Olt, la Câmpu Mare.

”La drumul judeţean se toarnă primul strat de asfalt. Astfel scăpăm şi de praf. În total, drumul judeţean traversează comuna noastră pe aproximativ 7 kilometri. S-a făcut scandal pe treaba aceasta cu praful, dar se uită. Eu, una peste alta, sunt mulţumit. Chiar l-am felicitat pe Costi Rădulescu. Colaborarea cu noi a fost bună. Tamponul, între constructor, Consiliul Judeţean şi cetăţean e primarul, împreună cu aparatul administrativ. Nu-l interesează pe cetăţean cine face drumul, cum îl face. Vine şi-mi spune mie ce probleme are, că l-a omorât praful, că i-au rupt podul, că i-au astupat şanţul sau mai ştiu eu ce. Eu, la rândul meu, transmit mai departe. Chiar o să avem o întâlnire cu reprezentantul CJV, cu proiectantul şi constructorul. Vom discuta problema şanţurilor şi a descărcării apelor pluviale, unde se fac podeţe, subtraversări. Important e că se lucrează, că nu am ajuns să tragem «hubloul». Atâta doar că nu se prea simt sărbătorile astea. Dar trecem noi şi peste astea. După Paşti, vom începe şi lucrările de amenjare a pieţei, din zona stadionului comunal”, a precizat Gheorghe Melente, primarul localităţii vâlcene Drăgoeşti.

“Îndrăznesc să spun că, într-un fel, şi cei care lucrează pentru ca economia să nu stea sunt eroi! Dincolo de orice, cu toate dificultăţile acestei perioade, trebuie să mergem înainte cu proiectele! Şi, în acest fel, arătăm că putem învinge! Astăzi... DJ 678... sector Drăgoeşti! Drumul porneşte din Budeşti, intersecţie cu DN 7, trece prin Galicea, Olanu, Drăgoeşti şi ajunge la Câmpu Mare, în judeţul Olt. Proiectul este pe fonduri europene şi, prin urmare, creştem absorbţia! Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi pe şantierele din Vâlcea. Joi, în şedinţa CJ, vom continua să alocăm bani pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea!”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...