Eveniment

Acţiune a poliţiştilor vâlceni pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă

La data de 06 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de jandarmi, poliţişti locali şi militari au desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă.

Astfel, au fost constituite mai multe dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi puncte de verificare, forţele de ordine acţionând pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităţilor fiind prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19, dar şi combaterea criminalităţii sub toate formele ei.

În urma activităţii desfăşurate au fost controlate 392 de persoane care erau prezente în spaţiul public şi 198 de autovehicule, fiind aplicate 52 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare de peste 40.000 lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţelor Militare.

De asemenea, poliţiştii de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite.

Poliţiştii au efectuat controale la 14 operatori economici de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, oraşului Brezoi şi comuna Racoviţa, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale cu o valoare de 56.000 lei şi au fost confiscate şi distruse produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, în valoare de 150 de lei şi a fost confiscată suma de 365 de lei reprezentând venituri nefiscalizate.

Vă reamintim că este esenţial să fim responsabili, să conştientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acţiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim.

Vă rugăm să rămâneţi în casă, pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...