Actualitate

Primăria Râmnicu Vâlcea pune accent pe acţiunile de conştientizare: o comunitate informată luptă mai bine cu epidemia de coronavirus!

În paralel cu multitudinea de măsuri luate pentru prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus şi sprijinirea celor mai afectate categorii de populaţie, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea nu a neglijat acţiunile de informare şi de conştientizare asupra riscurilor derivate din acest context.

Astfel, pe mai multe panouri publicitare cu dimensiunea de 3x4 m din oraş s-au montat postere cu măsurile recomandate cetăţenilor de către autorităţi; acelaşi gen de mesaje se regăseşte şi pe câteva zeci de afişe amplasate în zone de maximă vizibilitate din punct de vedere al traficului pietonal.

De asemenea, plasmele amplasate în pasajul pietonal din zona centrală difuzează la acest moment exclusiv clipurile video de informare realizate de către agenţiile guvernamentale.

Şi site-ul Primăriei municipiului, www.primariavl.ro, are o interfaţă schimbată la deschidere, oferind posibilitatea accesării rapide a secţiunii care cuprinde toate măsurile luate de municipalitate în acest context epidemic, hotărârile Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, informaţii utile privind funcţionarea unor servicii publice etc.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...