Monden

Teatrul Municipal „Ariel” organizează ateliere de teatru pe skype pentru copiii de toate vârstele

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a pregătit publicului o altă surpriză online... Cei mici au ocazia să uite de plictiseală şi să-şi petreacă timpul liber cât mai distractiv cu putinţă, începând de săptămâna viitoare, în intervalul orar 12:00 – 13:00.

Copiii sunt aşteptaţi (de această dată) zilnic pe contul de skype Teatrul Ariel ca să descopere într-un mod interactiv atelierele de teatru coordonate de actriţa şi directorul adjunct Anca Olteanu (cea care este şi iniţiatoarea proiectului). Marea provocare constă în implicarea constantă a prichindeilor în secretele magice ale teatrului.

Aşadar, cine vrea să facă exerciţii de dicţie, cine doreşte să descopere poveşti cu final neaşteptat şi să înveţe tot felul de jocuri atractive ne găseşte la un click distanţă. Şi costumul de mişcare trebuie pregătit de toţi participanţii deoarece vor avea parte de multe, foarte multe provocări interesante. Sunt oare şi părinţi care vor să devină actori (pentru o oră) alături de copii lor?

Înscrierile se fac în mesaj privat pe pagina oficială de facebook a teatrului https://www.facebook.com/teatrul.ariel/ Fiecare sesiune este alcătuită dintr-un număr maxim de 10 cursanţi! La finalul cursurilor, participanţii vor prezenta un spectacol-lectură, spectacol ce va fi postat pe pagina oficială a teatrului, la adresa ce este menţionată mai sus! Vă aşteptăm cu drag, pe skype, la atelierele de teatru!

STAŢI ACASĂ!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...