Sport

Faţa nevăzută a portarilor naţionalei feminine de handbal

Cu ce personalitate ar ieşi la o cafea, la ce concert şi-ar dori să meargă şi cine cântă cel mai bine dintre cei trei portari ai naţionalei feminine de handbal a României?

Denisa Dedu, Iulia Dumanska şi Diana Ciucă au oferit un alt fel de interviu, apoi s-au întrecut şi la un test despre handbal.

Odată cu amânarea turneului preolimpic şi a Olimpiadei, fetele s-au amuzat la un de interviu diferit faţă de cele cu care sunt obişnuite.

“Cu Fernando Torres aş ieşi la o cafea. A stat în Japonia la acelaşi hotel cu noi, dar când am vrut să fac poză cu el, a plecat”, a declarat Iulia Dumanska, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

“Eu aş ieşi la o cafea cu un actor, să zicem…Brad Pitt”, a declarat Denisa Dedu, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

“Eu aş vrea să merg la un concert Beyonce sau Jennifer Lopez”, a declarat Diana Ciucă, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

“Eu aş vrea să îi ascult live pe cei de la Scorpions”, a declarat Iulia Dumanska, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

Iulia Dumanska, trimisă la show-uri de talente

Pe lângă calităţile de portar de handbal, Iulia Dumanska are şi o voce de invidiat. Colegele sale i-au promis că o vor înscrie la un concurs de talente.

“Mie îmi pace să cânt, în ucraineană îmi iese cel mai bine. E o melodie tradiţională despre iubire pe care o cânt cu mare plăcere”, a declarat Iulia Dumanska, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

Denisa Dedu: “Îmi place să creez o atmosferă bună”

Denisa Dedu este responsabilă cu buna dispoziţie în grupul portarilor de la naţională. Handbalista a povestit una dintre întâmplările amuzante petrecute la lotul de tineret.

“Mie îmi place să râd, să creez o atmosferă bună, dar nu sunt atât de talentată să spun glume, nu am harul ăsta. Eram la Campionatul Mondial de Tineret din Muntenegru. Eram cazate lângă mare, dar aveam şi piscină la hotel. Tentaţia era mare să ne bălăcim, dar antrenorii ne-au interzis, pentru că aveam meciuri. Am zis să facem totuşi o ispravă si într-o seară, după cină, ne-am dus toate şi ne-am aruncat în piscină. Când ne-am întors, am dat nas în nas cu antrenorii. Îmi amintesc că imediat am tulit-o în cameră. S-au amuzat şi antrenorii, dar ne-au şi mustrat puţin”, a declarat Denisa Dedu, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

Tatuaj cu cercurile olimpice

Deşi turneul preolimpic a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, handbalistele visează la Jocurile Olimpice. Diana Ciucă ştie cum ar sărbători câştigarea titlului olimpic.

“Dacă aş lua aurul, mi-aş tatua cercurile olimpice, dar numai pentru medalia de aur”, a declarat Diana Ciucă, componentă a echipei naţionale de handbal a României.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...