Sport

Liga I

Zaharia: „Nu am semnat cu nimeni, decid la finalul anului„

Deşi Oţelul Galaţi a anunţat luni că Alexandru Florian Zaharia a semnat un contract valabil pe 3 ani şi jumătate, mijlocaşul echipei severinene neagă că ar fi oficializat vreo înţelegere cu vreun club.

Jucătorul era deţinut în coproprietate de Juventus Bucureşti şi CS Turnu Severin, iar Oţelul ar fi plătit doar 100.000 de euro.

"Alexandru a fost în curtea noastră de la 8 ani, însă la începutul acestui an l-am împrumutat la Severin. Îl felicit pe Narcis Răducan pentru faptul că a avut curaj să-l transfere la Oţelul. Să ştiţi că Narcis venea încă de când lucra la Steaua să-l urmărească pe jucător. De pe urma acestui transfer, noi ne-am ales cu 50.000 de euro, contravaloarea a 50% din procentele contractului. Ne-am înţeles cu Oţelul ca din viitorul transfer să mai încasăm încă 5%, reprezentând grila de formare a jucătorului. Mă bucur că după Tătăruşanu şi Ciprian Petre, Juventus mai dă un jucător în Liga 1", a spus Marian Rusen, preşedintele clubului din Colentina

Tot astăzi, oficialii de la Pandurii Târgu Jiu au afirmat că mijlocaşul de 22 de ani ar fi semnat încă de săptămâna trecută cu clubul gorjean. "Pandurii are şi ea semnătura lui Zaharia, iar discuţiile s-au purtat cu acordul clubului severinean. Probabil se va ajunge la judecată în acest caz, iar Pandurii nu au cum să piardă în acest caz", susţin oficialii gorjeni.

Contactat telefonic, mijlocaşul Zaharia a infirmat că a semnat pe trei ani şi jumătate cu Oţelul Galaţi, dar a negat şi despre oficializarea unui angajament cu Pandurii Târgu Jiu. "Eu nu am semnat nici cu Oţelul, nici cu Pandurii. O să iau o decizie după cele patru etape care mai sunt de disputat în acest an!", a spus jucătorul Severinului.
În urmă cu 2 etape, Zaharia a marcat o dublă împotriva Pandurilor şi astfel a atras atenţia lui Petre Grigoraş. Jucătorul de 22 de ani a fost monitorizat în trecut de Steaua şi Universitatea Cluj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...