Monden

Teatrul Anton Pann, spectacole în direct, on-line

Teatrul Anton Pann vine cu o formulă nouă de a vedea spectacole de teatru în direct, în on-line, şi nu înregistrate

O idee excelentă, inovatoare putem spune, este cea a actorilor de la Teatrul Anton Pann din Rm Vâlcea. În timp ce majoritatea instituiţilor de concerte şi spectacole încearcă să se adapteze noului, prezentând publicului, în mediul online, o ofertă bogată de spectacole înregistrate, Teatrul Anton Pann vine cu o formulă nouă, aceea de a vedea spectacole de teatru în direct, în online. În felul acesta ei încearcă păstrarea unei conexiuni cu publicul vâlcean în mediul virtual prin diferite forme de interacţiune, programe de spectacole lectură în variantă audio-video, cursuri online de scriere dramatic, concursuri, poll-uri, sondaje, ştafete, etc. Teatrul este şi trebuie să fie o oglindă a societăţii. Teatrul înseamnă prezent, emoţie născută pe loc, înseamnă „aici” şi „acum”.

Dar cum poţi răspunde nevoii de teatru într-o etapă în istorie în care interacţiunea umană este la limita legalului? Cum poţi spune poveşti unui public care fizic nu se află lângă tine şi, în acelaşi timp, să nu se piardă caracterul teatral? Cum poţi transforma ecranul de la telefon sau de la laptop într-o oglindă a societăţii, fără să se piardă ceea ce face ca Teatrul să fie Teatru şi nu o altă Artă? Acestea sunt nişte întrebări pe care ei, actorii de la Teatrul Anton Pann, şi le pun de când “StămAcasă”.

Încercând să răspundă la aceste întrebări, actorii Teatrului Anton Pann s-au apucat de un proiect inedit. Da, lucrează la un spectacol care vorbeşte despre exact ceea ce trăim azi: despre izolare, despre singurătate, despre noi, despre partea goală, dar mai ales, partea plină a paharului. Veţi si vom simţi împreună cu ei, în direct, în online, emoţia fiecărei replici. Va fi o mini-serie de spectacole. Si va fi în curând.

Staţi aproape, nu la propriu, ci urmăriţi pagina de Facebook a Teatrului Anton Pann. Actorii Teatrului Anton Pann încearcă cu toate forţele lor (şi s-a dovedit că au forţă) să vă ţină aproape şi să vă satisfacă nevoia de teatru în acest timp de criză din care sperăm să ieşim cu bine, iar dumneavoastră să vă întoarceţi sănătoşi în sălile de spectacol.

În acest nou proiect al lor, noi, toţi cei care iubim teatrul, le urăm succes!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...