Actualitate

Au fost suspendate, temporar, serviciile de transport rutier contra cost de persoane pe unele trasee judeţene

În contextul epidemiologic actual şi al decretării stării de urgenţă, pe unele trasee judeţene, au fost suspendate, temporar, serviciile de transport rutier contra cost de persoane, prin curse regulate, în judeţul Vâlcea.

Operatorii de transport au notificat Consiliul Judeţean Vâlcea că, în conformitate cu prevederile art. 134, lit. (x) din Norma metodologică a OG 27/2011, aprobată prin OMTI 980/2011, suspendă trasee sau anumite curse, cu anunţul prealabil al călătorilor.

Până la această dată, operatorii de transport judeţean ne-au transmis următoarele informaţii:

- S.C. Galex SRL efectuează pe 13 curse, în regim de duminică, pe traseul Rm. Vâlcea - Ocnele Mari;

- S.C. Normandia Service SRL a suspendat o parte din curse pe traseul Rm. Vâlcea - Horezu;

- S.C. Matdan Service suspendă traseul Rm. Vâlcea - Oltchim Govora, dar operează integral traseul Rm. Vâlcea - Căzăneşti Govora, parţial traseul Drăgăşani - Rm. Vâlcea (cursele se vor efectua din oră în oră, nu la un interval de 20 sau 30 de minute cum se efectuau) şi pe traseul Rm. Vâlcea - Budeşti Galicea, cu frecvenţă redusă;

- S.C. Cristi Crina Camelia SRL a redus cursele pe traseele: Drăgăşani - Olteanca şi Drăgăşani - Glăvile - Pesceana;

- S.C. Obada Trans SRL efectuează curse pe traseul Drăgăşani - Glăvile Oltchim şi a redus sau suspendat cursele pe celelalte trasee;

- Body Trans SRL a redus cursele pe traseele: Călimăneşti - Sălătrucel şi Călimăneşti - Berislăveşti.

Anunţuri ale operatorilor cu informaţii referitoare la curse şi trasee au fost afişate în autogări, la capetele de traseu şi în autobuze. Călătorii se mai pot informa şi telefonic, în legătură cu traseele şi cursele care încă operează, de la operatorii de transport şi de la birourile de informaţii din autogări.

Sfatul nostru este acela de a evita deplasările care nu sunt neapărat necesare, pentru a vă proteja pe dumneavoastră, familiile dumneavoastră şi pe cei din jur.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...