Special

APEL al primarului Mircia Gutău

Trecem în această perioadă prin momente de o gravitate fără precedent pentru cei mai mulţi dintre noi. Sunt vremuri dificile, în care ameninţarea pluteşte nu doar asupra unei comunităţi sau a unei ţări, ci peste întreaga omenire. Suntem şi noi afectaţi, din fericire nu într-o măsură la fel de mare ca alte oraşe sau ţări, dar trebuie să reacţionăm cu responsabilitate.

Fac un apel la toţi locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea să dea, în această perioadă, dovada unui simţ civic deosebit, pe măsură provocărilor cu care ne confruntăm. Doar prin unitate, compasiune, discernământ, calm şi empatie vom reuşi să trecem peste aceste obstacole pentru a ne regăsi, atunci când ameninţarea acestei maladii va fi trecut, mai puternici şi mai încrezători în viitor.

Cer acelaşi lucru şi din partea tuturor forţelor politice şi instituţiilor judeţene: nu transformaţi situaţia dificilă pe care o traversăm într-o ocazie de a plăti poliţe şi de a bloca activitatea administrativă! Este un context deosebit care cere măsuri constructive, luate în colaborare, nu manevre politicianiste, menite să dezbine şi să distrugă!

Vă asigur că Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea face toate eforturile şi va lua toate măsurile necesare astfel încât oraşul nostru şi serviciile publice să îşi menţină funcţionalitatea, în condiţii de siguranţă şi confort pentru toţi cetăţenii. Toate deciziile care vor fi luate în această direcţie vor fi aduse la cunoştinţa râmnicenilor cu promptitudine, prin toate mijloacele disponibile (mass-media, site-ul www.primariavl.ro, contul oficial de Facebook), pentru că o comunitate informată este o comunitate puternică. Avem, fiecare dintre noi, capacitatea şi resursele pentru a depăşi orice obstacol - trebuie doar sa mergem cu toţii în acea direcţie bună, care ne va scoate la liman!

Mircia GUTĂU,
Primar

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...