Politică

Cătălina Ştefănescu, MRU de PSD

Tânăra vâlceancă, ajunsă secretara lui Dragnea, naşte comentarii ironice la nivel înalt

Cătălina Ştefănescu, fiica preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Cristiana Barbu, a ajuns obiect de glume de campanie pentru colegii din PSD. Împinsă la o candidatură USL pentru Colegiul de deputat nr. 1 din judeţul Teleorman, tânăra secretară a lui Liviu Dragnea a intrat în vizorul presei de scandal sub imaginea unei bombe sexy răsărite în curtea secretarului generalul al social democraţilor. De aici şi până la folosirea imaginii tinerei pe post de muniţie electorală nu a fost decât un pas, ultimul care a glumit pe seama tinerii nefiind altcineva decât premierul Victor Ponta.

Dragnea pe post de protector, Ponta pus pe glume

Privită ca un candidat de formă împins în faţă de forţe obscure din interiorul grupării social democrate, Cătălina Ştefănescu şi-a găsit un apărător în persoana şefului direct, Liviu Dragnea. Acesta a declarat că nu vrea să fie jigniţi cetăţenii din Teleorman prin a o compara pe Cătălina Ştefănescu cu Mihai Răzvan Ungureanu „Cătălina Ştefănescu candidează în Teleorman şi nu vreau să jigniţi cetăţenii din Teleorman, comparând-o pe Cătălina Ştefănescu cu MRU”, a spus Dragnea. „Deşi poate foloseşte tot atâtea... parfumuri şi creme”, a adăugat Ponta, prezent la o întâlnire cu electoratul din Bistriţa. După ce, recent, tânăra a intrat în atenţia presei, PSD a precizat că „în evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare studiile universitare şi activitatea sa politică anterioară din cadrul Organizaţiei PSD Vâlcea şi apoi la Secretariatul General al partidului”, arătând că aceasta a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat studiile master „Politici publice şi integrare europeană”, la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. „Vorbeşte fluent engleza, portugheza şi rusa. Este membră PSD din anul 2008”, se menţionează în comunicatul PSD.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

21.11.2012 - 07:45MARIAN:FELICITARI PT TINE SI CEI CARE TE-AU CRESCUT SI EDUCAT!!!!!

21.11.2012 - 07:42silvia:modestia si buna crestere o caracterizeaza.De ce atita rautate?!!E o tinara isteata,desteapta,care poate avea un cuvint de spus oriunde!!!!Care tinar de azi vorbeste fluent 3 limbi straine???Nici lb romana nu vorbesc si nu scriu corect.BRAVO CATALINA SI SUCCES DIN TOT SUFLETUL!!!CINSTE FAMILIEI PT EDUCATIE!

21.11.2012 - 07:34ioana:o fata de o modestie de neimaginat,cu o buna crestere si educatie,foarte bine pregatita profesional.D-zeu sa-i ajute ajute sa treaca peste toate rautatile!

20.11.2012 - 15:27white and blonde:bravo ei!..

Pagina 1 din 1 (4 comentarii din 4)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...