Administraţie

După 38 de ani, DJ 703 G intră în reabilitare totală

Astăzi, 11 martie 2020, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat contractul de lucrări în valoare de 64.123.138 lei (cca. 13,3 milioane euro), cu o durată de execuţie de 2 ani, pentru modernizarea DJ 703G, Jiblea - Sălătrucel - Berislăveşti - Robaia - Limita Judeţ Argeş.

Prin realizarea acestui obiectiv de investiţii, finanţat prin fonduri europene (POR), se urmăreşte: modernizarea DJ 703G pe o lungime de 12,65 km; reabilitarea a 5 poduri; amenajarea de piste de biciclete, pasarele pentru pietoni şi biciclişti, alveole pentru staţii de transport în comun, parapete metalice, trotuare pietonale, podeţe transversale, precum şi montarea de indicatoare rutiere.
Se estimează ca, în aproximativ două săptămâni, să înceapă lucrările propriu-zise.

DJ 703G sau “Breteaua nordului” porneşte din DN 7CC, localitatea Jiblea Veche (oraşul Călimăneşti), traversează comunele Sălătrucel şi Berislăveşti (până la limita cu judeţul Argeş) şi se continuă în judeţul Argeş, până la intersecţia cu Drumul Judeţean 703H, în localitatea Şuici, zonă unde este prevăzută realizarea tronsonului de autostradă A1 Piteşti – Sibiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...