Politică

Circul lui DD se mută la Coloana Infinitului!

Ultimul scandal promovat de Dan Diaconescu, cel care se vede deja deputat, a avut loc la Poliţia municipală din Târgu-Jiu

Imediat ce s-a aflat despre candidatura lui Dan Diaconescu în acelaşi colegiul cu cel al premierului Victor Ponta, toate televiziunile de ştiri titrau informaţia în aceeaşi idee: ”Circul lui DD se mută la Coloana Infinitului!”. Şi n-au greşit cu absolut nimic, au prevăzut ceea ce urma să se întâmple chiar înaintea începerii campaniei electorale. Numai că, în capcana otevistă au căzut chiar oamenii din Uniunea Social Liberală care, iniţial, au părut detaşaţi de tot scandalul pe care-l promova Diaconescu la Gorj. După nici o săptămână de la startul electoral, oamenii din USL s-au prins şi ei în hora condusă de Diaconescu.

Dacă ar fi să numeri situaţiile în care Dan Diaconescu, preşedintele fondator al Partidului Poporului, a promovat circul la Târgu-Jiu, nu le poţi ţine şirul. La început, nici pentru contracandidaţi scandalul nu a părut interesant. Însă, după ce zilnic Diaconescu umbla cu circul prin oraş, se pare că inclusiv useliştii s-au obişnuit şi au început chiar să-l practice şi ei.

Poliţia, pusă pe jar de Diaconescu

Ultimul scandal promovat de Dan Diaconescu, cel care se vede deja deputat pe colegiul de parlamentar al premierului Victor Ponta, a avut loc la Poliţia municipală din Târgu-Jiu. Se întâmpla pe 13 noiembrie, seara, când prin serviciul de urgenţă 112 s-a primit un telefon că în Târgu-Jiu a avut loc un incident electoral. Era o chestiune absolut banală, dacă stăm să ne gândim la câte astfel de incidente au loc în perioadele campaniei electorale. În apelul dat la Poliţie se vorbea despre ruperea de afişe electorale. Cel care a sesizat acest eveniment a fost chiar Dan Diaconescu. Şi, de la ceea ce părea un incident banal, a urmat un întreg scandal pentru că patronul de la OTV ştie să facă acest lucru.

Senzaţional! Diaconescu, anchetat că i s-au rupt afişe

Informaţia a fost imediat răspândită, chiar pe postul de televiziune al lui Dan Diaconescu apărea un anunţ că de ore în şir candidatul PP-DD se află la Poliţia municipală, unde dă declaraţii. Era prezentată informaţia de parcă, în mod abuziv, Dan Diaconescu a fost ridicat şi dus la poliţie, unde, împotriva voinţei sale, stă într-un birou înconjurat de mascaţi. În realitate, lucrurile au avut gravitate, însă de partea cealaltă a taberei. Şi asta pentru că însuşi Dan Diaconescu i-a atras într-o cursă, i-a umilit şi apoi şi-a bătut joc cum a vrut de ei.

Din victime, agresori!

Toate faptele şi vorbele, seară de seară, la OTV ale lui Diaconescu i-a scos din minţi, probabil, pe susţinătorii premierului Victor Ponta, care s-au gândit să se răzbune prin ruperea afişelor lui Diaconescu. Asta a şi aşteptat, pentru că, de această dată au intrat în scenă susţinătorii PP-DD, care stăteau la pândă. I-a prins pe uselişti în faţa panourilor electorale şi i-a luat la înjurături. Speriaţi, aceştia au fugit, însă paznicii lui DD i-au alergat prin oraş. I-au prins în trafic şi i-au obligat să se dea jos din maşină. I-au lipsit de libertate, în sensul că nu i-au lăsat să se urce în maşină şi să plece. Au chemat apoi poliţia pentru a-i lua pe „infractori”.

USL se bagă în lăturile PP-DD

La sediul Poliţiei municipale din Târgu-Jiu, scandalul nu a luat sfârşit. În loc să depună plângere împotriva agresorilor, susţinătorii USL s-au răzgândit şi, din victime, au devenit agresori. Astfel, singura sesizare depusă oficial anchetatorilor a fost plângerea lui Dan Diaconescu, iar cercetarea se face asupra oamenilor USL. Diaconescu a ieşit pe scările poliţiei învingător şi o victimă a „ciocoilor” lui Ponta.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...