Sport

CSM Bucureşti a sistat vânzarea biletelor pentru derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea

Clubul CSM Bucureşti a anunţat duminică sistarea vânzării biletelor pentru partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, din cadrul etapei a 18-a din campionatul naţional de handbal feminin, în urma anunţului făcut de autorităţi că toate evenimentele cu o participare mai mare de 1.000 de persoane sunt interzise, pentru a preîntâmpina răspândirea coronavirusului.

"Dragilor, în urma ultimelor măsuri comunicate de Raed Arafat cu privire la Covid-19, vă informăm că biletele pentru meciul de handbal feminin dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea - Handbal feminin au fost scoase de la vânzare. Rămânem în legătură cu autorităţile şi vom reveni cu detalii de îndată ce primim informaţii noi! Vă mulţumim pentru înţelegere", se arată în comunicatul CSM Bucureşti.

De altfel, pe platforma prin intermediul căreia se vând bilete pentru evenimentele sportive organizate de CSM Bucureşti, se menţionează că "nu sunt evenimente disponibile la vânzare".

Partida dintre CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, din cadrul etapei a 18-a a Ligii Florilor se va disputa miercuri, cu începere de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Capitală.

Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local.

Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...