Administraţie

Eugen Neaţă: Constantin Rădulescu, omul care sfinţeşte locul!

Vâlcea este primul judeţ din regiune cu investiţii în proiecte judeţene de 3.268 lei pe cap de locuitor, bani obţinuţi din fonduri europene

“Fiecare loc care arată bine şi funcţionează în folosul oamenilor are la cârma lui pe cineva harnic, bun gospodar, competent şi inspirat. Aşa sunt locul - judeţul Vâlcea - şi omul - preşedintele Consiliului Judeţean din ultimii patru ani, Constantin Rădulescu. Vâlcea este primul judeţ din regiune cu investiţii în proiecte judeţene de 3.268 lei pe cap de locuitor, bani obţinuţi din fonduri europene.
Sursa informaţiei este Ziarul financiar şi comparaţia se face în regiune cu judeţele învecinate: Olt, Argeş, Dolj, Sibiu, Gorj şi Mehedinţi, toate sub acest nivel de performanţă.
Banii sunt cel mai important instrument cu care gospodarul face treabă bună în gospodăria lui. Constantin Rădulescu a contribuit la obţinerea sumelor cu care judeţul Vâlcea a crescut în ultimii ani şi la planificarea utilizării lor în cadrul proiectelor esenţiale pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai ale oamenilor care locuiesc aici.
În anii din urmă Vâlcea a semnat contracte în Programul operaţional regional de peste o mie de milioane de lei, sumă care depăşeşte nivelurile financiare atinse de judeţele din Oltenia: Dolj, Gorj, Olt şi Mehedinţi. Constantin Rădulescu este preşedintele Consiliului Judeţean şi al Partidului Social Democrat Vâlcea şi va conduce acest judeţ şi în următorul mandat cu aceeaşi pricepere dovedita: priceperea gospodarului care sfinţeşte locul!”, a precizat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.03.2020 - 23:33dragos:e exact cum lai avut pe Dragnea sef de ciolan . pentru locuri de munca ce investitii a sfintit ? mult va umiliti caracterele pentru un amarat de ciolan

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...