Politică

Constantin Rădulescu: „Guvernarea USL va fi una aproape de oameni şi pentru oameni”

Candidatul USL la Camera Deputaţilor pe colegiul Râmnic Sud, Constantin Rădulescu, vorbeşte despre avantajele pe care alianţa din care face parte le va oferi şi despre măsurile concrete pe care le va lua pe plan economic

Constantin Rădulescu susţine că nu putem avea relaxare economică şi nu putem spune că ajutăm economia şi mediul privat, dacă nu gândim măsuri clare care să vină în sprijinul celor care activează în aceste domenii. „Un prim pas l-am făcut, TVA–ul se plăteşte la încasarea facturii, iar mediul economic a primit prin această măsură o importantă gură de oxigen după ce guvernarea PDL–ARD i-a sufocat efectiv pe oameni. Perioada care vine trebuie să fie una a echilibrelor şi a unui dialog social eficient. Vom asculta şi vom sprijini propunerile mediului economic, iar după patru ani de mandat al Guvernului USL TVA-ul va reveni la nivelul de 19%”, a declarat candidatul USL la Camera Deputaţilor.

Măsuri economice în sprijinul cetăţenilor

Acesta consideră că, în perioada în care PDL–ARD s-a aflat la guvernarea României, minţi portocalii nu au făcut altceva decât să gândească şi să impună românilor, care au făcut şi fac cu greu faţă crizei, tot felul de taxe care să fie izvor finanţator pentru clientela politică PDL câştigătoare a unor lucrări publice făcute pentru interesul de partid şi nu pentru oameni. „Guvernarea USL va fi una aproape de oameni şi pentru oameni, iar pentru a demonstra acest lucru avem în vedere aplicarea unor măsuri economice în sprijinul cetăţenilor acestei ţări şi introducerea unor taxe mai mici.
În următorii patru ani vom reduce treptat CAS–ul datorat de angajator cu 5% concomitent cu creşterea progresivă până în 2016 a salariului minim pe economie până la 1200 RON. Producătorii agricoli vor fi ajutaţi prin reducerea TVA-ului de la 24% la 9%, iar 15% se vor întoarce la producător în momentul în care prezintă factura. Această măsură va fi valabilă doar pentru producţie, reuşind astfel să stimulăm producătorii interni şi să reducem evaziunea fiscală din agricultură”.

În următorii patru ani vom reduce treptat CAS–ul datorat de angajator cu 5% concomitent cu creşterea progresivă până în 2016 a salariului minim pe economie până la 1200 RON”-Constantin Rădulescu- candidat USL pe colegiul Râmnic Sud-Camera Deputaţilor

Susţinere din partea lui Mircia Gutău

Deşi unii candidaţi ARD au anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor fi susţinuţi de fostul primar Mircia Gutău, acesta nu s-a ferit să ofere sfaturi utile candidatului USL, Constantin Rădulescu. „Am purtat cu Mircia o discuţie extrem de agreabilă ca între doi vechi prieteni, ca între doi oameni care au lucrat împreună în administraţie, că până ca Mircia să devină primar am fost colegi de consiliu la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Singurul lucru care ne-a despărţit de-a lungul timpului au fost partidele din care eu şi el am făcut parte. Poate că atunci când alţii îi turnau lături în cap lui Mircia Gutău, eu am vorbit frumos despre el şi l-am susţinut prin declaraţii pe care mi le menţin, pentru că niciodată nu m-am putut bucura de răul cuiva. Am suferit enorm că l-a susţinut pe Romeo Rădulescu, care a câştigat în faţa lui Remus Grigorescu Primăria Râmnicului şi consider că a fost folosit în campanie. A fost o conversaţie agreabilă, mi-a dat câteva sfaturi valoroase de care mă voi folosi. Am discutat despre situaţia actuală, despre candidaţi şi despre ambiţii”, adaugă Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...