Monden

Mărţişoare teatrale

"Balsam pentru suflet de femeie" şi "Săftiţa" sunt două dintre evenimentele legate cu şnur de mărţişor şi oferite pentru celebrarea femeii şi a primăverii.

De 1 Martie, Teatrul Anton Pann a oferit doamnelor si domnişoarelor gratuitate la concertul religios intitulat atât de frumos "Balsam pentru suflet de femeie" concert ce se va relua, la cererea publicului, duminică 8 martie, ora 17.00. Luna lui mărţişor se va încheia cu concertul ”Săftiţa” - balkanic project, un eveniment muzical de excepţie. Vâlcenii vor avea posibilitatea să-l vadă şi să-l asculte, în Râmnicul lor, pe renumitul artist Marius Mihalache şi ţambalul său fermecat. Acest eveniment este programat pentru ziua de 27 martie de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann. Cu siguranţă despre acest artist vom mai vorbi în apropierea evenimentului.

Teatrul Anton Pann a programat în luna martie câteva dintre spectacolele de teatru îndrăgite de critica de specialitate şi de publicul larg.
-Vineri, 6 Martie 19:00- “Portofele Virtuale” regia David Schwartz, un spectacol în care se vorbeşte despre fraudele care se fac pe internet.
-Luni, 14 martie, ora 19:00 - „Poezie’n XXI” un spectacol extraordinar în regia lui Vlad Trifaş, un spectacol în care vom învăţa să iubim poezia, s-o descoperim acum, în acest mileniu, şi s-o căutăm zi de zi pentru ca ea să facă parte din fiinţa noastră.
-Vineri, 13 Martie, ora 19:00 - ”În cealaltă cameră”, regia Vlad Massaci, o comedie în care se vorbeşte despre cum se tratau femeile de isterie în epoca victoriană. Povestea medicului care îşi vindecă pacienţii de isterie e mult mai profundă, la final ne vom da seama ce înseamnă apropierea şi iubirea dintre doi oameni.
- Vineri, 20 Martie, ora 19:00 - ”D’ ale Carnavalului”, regia Vladimir Anton, un spectacol foarte interesant, o altă comedie plină de savoare, ritm şi culoare, în care amantlâcul e la ordinea zilei.
- Duminică, 22 Martie, ora 19:00 - ”Emisie: Titanic Vals” regia Matei Lucaci Grunberg, un spectacol intrat în atenţia juriului UNITER cu ocazia vizionării spectacolelor pentru Gala Premiilor UNITER. Unul dintre actorii distribuiţi în acest spectacol, Cătălin Andrei, a fost nominalizat la Premiile UNITER 2020, categoria cel mai bun actor în rol secundar.
-Duminică 29 Martie, de la 19:00, Teatrul Anton Pann vă propune un alt spectacol de succes ”Crăciunul Preşedintelui” regia Chris Simion Mercurian, spectacol cu cele mai multe prezenţe în festivaluri şi pe scenele altor teatre din ţară.

Şi spectacolele pentru copii sunt în atenţia Teatrului Anton Pann. În fiecare sâmbăta de la ora 11:30 cei mici sunt aşteptaţi la matineu.
-Sâmbătă, 7 martie, ora 11:30 - “Căsuţa prietenilor” regia Valentin Ligi.
-Sâmbătă, 7 martie, ora 18:00 - “Prinţesa şi bobul de mazăre”, regia Mateea Marin la River Palza Mall.
-Sâmbătă 14 martie, ora 11:30 - ”Magazinul fermecat”, regia Valentin Ligi.
-Sâmbătă 21 martie, ora 11:30 - ”Hansel şi Gretel”, regia Diana Roman.
-Sâmbătă 28 martie, ora 11:30 - ”Povestea ieduţului fermecat, regia Valentin Ligi.

Acestea sunt principalele spectacole ale Teatrului Anton Pann, urmând ca pe parcurs să vă anunţăm şi celelate evenimente care vor avea loc de desfăşurare sediul teatrului. Cu gândul la primăvară, conducerea Teatrului Anton Pann vă doreşte tuturor o primăvara frumoasă lansându-vă, ca de fiecare dată, invitaţia de a pofti la teatru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...