Special

Centrul Multifuncţional Craiova va găzdui, între 6 şi 8 martie, Târgul de turism al Olteniei

Se anunţă o ediţie spectaculoasă, cu reduceri, multe noutăţi şi surprize!

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei- Targul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.

Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020
Agentiile de turism prezente la targ te asteapta sa-ti contureze vacanţa completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazări în toată lumea!

Zboruri charter din Craiova spre Antalya
Recunoscută drept cea mai populară destinaţie de vacanţă a Turciei, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât şi pentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână (luni, joi şi vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya.

Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.
Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!
Vă invităm să descoperiti un hoteluri de lux, cu o serie completă de facilităţi şi servicii ce îţi vor depăşi aşteptările de fiecare dată!

Meşterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiţi prin toate colţurile ţării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria şi emoţiia tradiţiilor româneşti.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentări de locatii hoteliere noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinatii.

Furnizori de echipamente şi cooking show-uri
Târgul de Turism al Olteniei se va desfăşura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu însoţite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.

Produse bio şi amintiri personalizate
De la târg nu vor lipsi nici produsele tradiţionale bio, dulceţuri 100% naturale după reţete vechi româneşti, sucuri naturale fără conservanţi, miere de Romanaţi, produse din lavandă ecologică şi dulciuri de casă tradiţionale.

Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020

Parteneri ai evenimentului:
Selgros România
Golden Brau

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...