Sport

Severinul pierde la limită şi în Ghencea

CS Turnu Severin n-a reuşit să furnizeze surpriza finalului de tur şi a fost învinsă la limită în Ghencea, deşi a condus cu 1-0 în minutul 16 al partidei de duminică seara. După acest nou eşec, nou-promovata din Oltenia a rămas pe ultimul loc.

După ocaziile lui Pintilii (7) şi Pârvulescu (14), Severinul a produs rumoare în Ghencea. În minutul 16, Zaharia a trimis un şut-centrare, Bourceanu a sărit peste balon, fără să-l vadă în spatele său pe Vancea şi atacantul oaspeţilor a trimis în plasă, uşor, din unghi. Cu orgoliul rănit, Steaua a revenit rapid în avantaj, prin două centrări de pe partea stângă, de la Adi Popa, în care fundaşii centrali nu au strâns, iar Tănase (20) şi Rusescu (27) au reluat, de fiecare dată, de lângă Mitic. În minutul 31, Olah a încercat să-l surprindă pe Tătăruşanu cu un şut de la 25 de metri, dar balonul a trecut puţin pe lângă poartă. Partea secundă a fost una modestă. Steaua n-a mai forţat, iar Severinul n-a fost capabilă să se apropie periculos de poarta gazdelor. Doar neinspiraţia lui Olah (80) şi şutul lui Chipciu (87) au mai trezit publicul din amorţeală. De altfel, jucătorii de la Severin nu au avut nici măcar un corner.
În final, Steaua a jucat în inferioritate numerică, după ce Giorgievski a fost grav accidentat de Kader, iar schimbările fuseseră efectuate. De precizat că Şteţca a revenit între buturi, după 14 etape, însă doar din cauza faptului că Marinescu s-a accidentat la încălzire. Tot din cauza unor accidentări, mijlocaşii Golic şi Buleică n-au putut evolua. „Sunt mulţumit pentru că băieţii au făcut un meci bun. Îi felicit, chiar dacă am pierdut. Am condus, dar e greu cu Steaua, care e cea mai bună echipă din campionat. Nu renunţăm la lupta pentru evitarea retrogradării. Speranţa moare ultima. Mai avem 4 meciuri anul acesta şi vedem ce putem scoate”, a spus antrenorul Nicolo Napoli. Lunea viitoare, echipa sa va juca cu Viitorul Constanţa, în derbyul nou-promovatelor.

"Sunt mulţumit pentru că băieţii au făcut un meci bun. Îi felicit, chiar dacă am pierdut. Am condus, dar e greu cu Steaua, care e cea mai bună echipă din campionat. Nu renunţăm la lupta pentru evitarea retrogradării.", Nicolo Napoli, antrenor CS Turnu Severin

Alexandru Zaharia, spre Oţelul

Aflată în pragul falimentului, echipa severineană caută soluţii pentru salvarea de la desfiinţare. Se pare că oficialii olteni s-au înţeles deja cu Oţelul Galaţi pentru transferul mijlocaşului Alexandru Zaharia pentru suma de 75.000 de euro. CS Turnu Severin nu va încasa decât jumătate din banii proveniţi din vânzarea jucătorului adus iarna trecută de la Juventus Bucureşti, care a păstrat 50% dintr-un eventual transfer. La primul său sezon în Liga 1, jucătorul originar din Bucureşti a fost integralist în 15 meciuri, pentru CS Turnu Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...