Administraţie

Buget de 3,45 milioane lei pentru Centrul de Asistenţă Medico - Socială Lădeşti

În şedinţa ordinară de marţi, 18 februarie a.c., preşedintele Constantin Rădulescu a supus aprobării consilierilor judeţeni Bugetul propriu al judeţului Vâlcea, pe anul 2020.

La capitolele Sănătate - unităţi de asistenţă medico-socială şi Asigurări şi asistenţă socială, forul legislativ judeţean a aprobat, la propunerea preşedintelui, prevederi bugetare totale de 3.450.000 lei - pentru asigurarea creditelor necesare finanţării cheltuielilor de personal şi a celor pentru bunuri şi servicii ale Centrului de Asistenţă Medico - Socială Lădeşti.

Funcţie de categoriile de cheltuieli, bugetul acestei unităţi de asistenţă medico-socială este constituit din mai multe surse bugetare. Concret, banii pentru achitarea drepturilor salariale ale personalului medical şi pentru plata medicamentelor trebuie asiguraţi de Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea, Consiliului Judeţean Vâlcea revenindu-i sarcina de a asigura bugetul pentru finantarea celorlalte cheltuieli necesare desfăşurării activităţii Centrului de Asistenţă Medico - Socială Lădeşti.

În acest scop, pentru acest an bugetar, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat Centrului de Asistenţă Medico - Socială Lădeşti 2,4 milioane lei din bugetul propiu al judeţului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...